Εξεταστική: Τα 3 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για να ενισχύσεις τη μνήμη σου
Εξεταστική: Τα 3 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για να ενισχύσεις τη μνήμη σου

Εξεταστική: Τα 3 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για να ενισχύσεις τη μνήμη σου

Το καλοκαίρι έφυγε, η Εξεταστική ήρθε. Πολλά ή λίγα, το σίγουρο είναι πως και αυτόν τον Σεπτέμβριο έχεις αφήσει μαθήματα. Για να μην πελαγώσεις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές από το πολύ και απότομο διάβασμα, βοήθησε τον εαυτό σου να την βγάλει καθαρή και σε αυτή την Εξεταστική με τα σωστά συμπληρώματα διατροφής.

Uplab CoEnzyme Q10 100mg, 30tabs

 

Ισχυρό αντιοξειδωτικό κατάλληλο για την ενίσχυση της καύσης στα μιτοχόνδρια, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης στον οργανισμό, αναστέλλοντας έτσι την αίσθηση της κόπωσης. Συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας των καρδιαγγειακών νόσων, των επιπέδων της χοληστερόλης, και προστατεύει το νευρικό, αναπνευστικό και ανοσοποιητικό σύστημα.

Quest Ubiquinol Qu10 100mg & B6 10mg, 30 tabs

 

Συμμετέχει στους μηχανισμούς παραγωγής ενέργειας στα μιτοχόνδρια ενώ ενισχύει και τη δράση αντιοξειδωτικών ουσιών. Η ουμπικινόλη είναι η ενεργή μορφή του συνενζύμου Q10. Η λήψη της βοηθά στην αντιμετώπιση της χρόνιας κόπωσης και στην καλή καρδιαγγειακή λειτουργία. Συνήθεις ελλείψεις παρατηρούνται σε ηλικιωμένα άτομα ή άτομα που λαμβάνουν στατίνες.

Superfoods MemoAct Plus Συμπλήρωμα Διατροφής για Μνήμη/Συγκέντρωση, 30caps

To SUPERFOODS® MEMOACTPLUS είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες ώριμων ηλικιών και για άτομα με έντονες πνευματικές ανάγκες. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από Πράσινο Τσάι, Κακάο, Ελευθερόκοκκο (Siberian Ginseng), Συνένζυμο Q10, Φυσικό Β-complex, Ψευδάργυρο που συμβάλλουν στην φυσιολογική νοητική επίδοση, στην φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

9 Σεπτεμβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.