Εσύ τι τύπος διακοπών είσαι;
Εσύ τι τύπος διακοπών είσαι;

Εσύ τι τύπος διακοπών είσαι;

Αύγουστος, καλοκαιράκι. Οι περισσότεροι αυτές τις μέρες ή βρίσκονται ή ετοιμάζονται για διακοπές. Ωστόσο, δεν επιλέγουμε όλοι τα ίδια στην πιο ευχάριστη περίοδο του χρόνουΔεν κάνουμε όλοι για όλα και κυρίως, δεν είμαστε ίδιοι. Ανάλογα με τον τύπο ανθρώπου και τα γούστα, επιλέγουμε κι άλλο τύπο διακοπών. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

  • Κοσμοπολίτης και λάτρης της πολυτέλειας

Αν για εσένα ο όρος ξεκούραση συνεπάγεται, πρωινό ξύπνημα δίπλα στην πισίνα και το βράδυ να συνωστίζεσαι με τους πιο in εγχώριους και διεθνείς jetsetters, τότε δεν είναι για σένα κάτι νησιά σαν την Τήλο και τη Σαμοθράκη. Εσύ είσαι για Κέρκυρα, Ρόδο, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη και Χαλκιδική, πεντάστερο ξενοδοχείο και παίρνεις πολλά μαγιό μαζί σου, αφού αλλάζεις τουλάχιστον τρία σε κάθε μπιτσόμπαρο, ενώ στην τσάντα σου θα βρει κάποιος του κόσμου τα αντηλιακά και τα αδιάβροχα καλλυντικά. Άλλωστε μία φορά πηγαίνουμε διακοπές το χρόνο, ας είναι οι πιο glamorous! 

  • Περιπετειώδης

Είσαι από τους τύπους που δεν διστάζουν να επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές  το βουνό αντί για τη θάλασσα. Ο περιπετειώδης τύπος επιλέγει για τις διακοπές του ανεξερεύνητους τόπους και έχει πάντα μαζί του όλα τα απαραίτητα σύνεργα για ορειβασία, trecking και ελεύθερο κάμπινγκ. Βέβαια, περιπέτεια είναι και τα extreme sports. Έτσι, ο περιπετειώδης θα βρεθεί και μεσοπέλαγα και συγκεκριμένα σε παραλίες κάπου στην Ικαρία για σερφ ή στη Νάξο για non stop kite. Το σίγουρο είναι πως θα πάρει χρώμα, με τόσες ώρες άθληση κάτω από τον καυτό ήλιο.

  • Ερημίτης

Είσαι από αυτούς που η πολυκοσμία τους κουράζει και στις διακοπές τους δεν θέλουν να βλέπουν άνθρωπο. Συνήθως επιλέγουν να μείνουν σε χωριά νησιών της Άγονης Γραμμής, όπως στην Ανάφη, τη Δονούσα ή έστω την Κάτω Μεριά της Αμοργού. Αν τους δεις με δύο βαλίτσες στο πλοίο δεν είναι ότι θα περάσουν πολλές ημέρες εκτός βάσης, η δεύτερη έχει μέσα τα βιβλία τους.Ε, πώς θα περάσει διαφορετικά η ώρα στην παραλία;

Σε όποιο τύπο διακοπών κι ανήκεις, μην φύγεις για το νησί ή το βουνό χωρίς να προμηθευτείς τα απαραίτητα. Αντηλιακά , αλοιφή για τα τσιμπήματα  και αντισηπτικά είναι τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να έχουμε όλοι μαζί μας.

30 Ιουλίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.