Γιατί πρέπει να αλλάξεις την beauty routine σου τον χειμώνα
Γιατί πρέπει να αλλάξεις την beauty routine σου τον χειμώνα
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί πρέπει να αλλάξεις την beauty routine σου τον χειμώνα

Το κρύο του χειμώνα είναι εχθρός της επιδερμίδας σου, προκαλώντας ξηρότητα και θαμπάδα, σκασμένα χείλη και ξεφλουδισμένα χέρια.

Για να αντιμετωπίσεις γρήγορα κι αποτελεσματικά τις αρνητικές επιπτώσεις του κρύου πρέπει να ενισχύσεις την ενυδάτωσή σου, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Απόφυγε τα καυτά ντους. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες εκτός του ότι επιτείνουν την ξηροδερμία σε όλο το κορμί σου, προκαλούν μια σειρά από αρνητικές επιπτώσεις και στο νευρικό σου σύστημα ιδίως αν είσαι στις δύσκολες μέρες του κύκλου. Οι γιατροί, δερματολόγοι και γυναικολόγοι, συνιστούν χλιαρά ντους, καθώς σε βοηθούν αφενός να χαλαρώσεις και αφετέρου δεν διαταράσσουν και το pH του δέρματός σου.

Αν πάλι, το δέρμα σου είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και παρουσιάζει έντονη ξηρότητα που δεν καταπολεμάται εύκολα, είναι προτιμότερο να επιλέξεις μια κρέμα καθαρισμού που θα σου προσφέρει ενυδάτωση κατά τη διάρκεια του ντους, όπως το La Roche Posay Lipikar Surgras. Πρόκειται για καθαριστικό σε υφή κρέμας, χωρίς σαπούνι, που καταπολεμά την ξηρότητα αναπλάθοντας τα λιπίδια του δέρματος.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.