Αυτά είναι τα απόλυτα haircolor trends της νέας σεζόν
Αυτά είναι τα απόλυτα haircolor trends της νέας σεζόν
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτά είναι τα απόλυτα haircolor trends της νέας σεζόν

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των αλλαγών. Πλέον, τα μαλλιά δεν εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία του καλοκαιριού, που είναι πολύ δυνατή κι έτσι το χρώμα δεν κινδυνεύει να αλλοιωθεί. Επίσης, το φθινόπωρο είναι η καταλληλότερη εποχή για να κάνετε από μικρές έως πολύ τολμηρές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας διότι τώρα είναι η περίοδος που αναδομείται η τρία των μαλλιών.

Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019 αυτές είναι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών, πειραματιστείτε με τις βαφές μαλλιών XXX:

Ιριδίζον λιλά

Είναι η απόχρωση που κυριάρχησε στις πασαρέλες και το street style του Paris Fashion Week . Ταιριάζει σχεδόν σε όλες χάρη στους μπλε τόνους που υπάρχουν μέσα και δίνουν μια φωτεινή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Μελί-ξανθό όμπρε

Συνεχίζει δυναμικά ως τάση από τις δύο προηγούμενες σεζόν, μόνο που αυτή τη φορά οι ζεστές, μελένιες αποχρώσεις δίνουν τη θέση τους σε ένα «σχεδόν ξανθό» στιλ. Με πιο σκούρα ή ακόμα και φυσική ρίζα και ξανθές φωτεινές άκρες, το ξανθό δεν ήταν ποτέ πιο εφικτό και εύκολο να συντηρηθεί.

Βυσσινί

Οι τάσεις των ροζ χρυσών και χάλκινων αποχρώσεων της περυσινής σεζόν δίνουν τη θέση τους σε πιο σκούρους τόνους του κόκκινου με το τολμηρό βυσσινί να θεωρείται ο βασιλιάς των haircolor trends του 2018-2019. Ταιριάζει απόλυτα στις λευκές επιδερμίδες.

Μαύρο

Light your black size of life. Συνδύασε το μαύρο με ένα κοντό edgy καρέ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Γκρι σταχτί

Αν το μαύρο σε φοβίζει, τότε η εναλλακτική πρόταση είναι το καστανό σαντρέ με γκρι τόνους (που θυμίζουν στάχτη).

Γκρι πλατινέ

 

Είναι το νέο ξανθό. Πιο τολμηρό και ταυτόχρονα fashionable, το γκρι πλατινέ είναι το αγαπημένο hair trend αυτής της σεζόν των hairstylists των celebrities. Και μπορεί να είναι δύσκολο μέχρι να φτάσεις στην επιθυμητή απόχρωση, αλλά όταν το καταφέρεις μπορείς να το συντηρήσεις εύκολα χάρη στα silver σαμπουάν.

3 Οκτωβρίου 2018
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.