Η wish product list για το 2020!
Η wish product list για το 2020!

Η wish product list για το 2020!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλοι σχεδιάζουμε τη wish list για την επόμενη χρονιά, ενώ παίρνουμε κι αποφάσεις που αφορούν εμάς και την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας. Κι ανάλογα με την απόφασή μας, διαμορφώνουμε και τη wishlist μας.

Απόφαση 1η: Θα φροντίζω να καθαρίζω πολύ καλά το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ

Για αυτό προτίμησε το Apivita Limited Edition Cleansing, έναν κρεμώδη αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα που δεν είναι τυχαία εδώ και χρόνια το νούμερο 1 προϊόν σε πωλήσεις της Apivita. Δεν τσούζει, δεν αφυδατώνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες.

Απόφαση 2η: Θα φροντίζω να ενυδατώνω σωστά το ευαίσθητο πρόσωπό μου

Για αυτό επίλεξε τη La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluid .  Η Toleriane Sensitive Fluid είναι από τις λίγες ενυδατικές κρέμες που περιέχουν προβιοτικά. Έτσι, επαναφέρει το φυσιολογικό υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, και καθίσταται βοηθητική σε περιπτώσεις αλλεργιών κι ευαίσθητου δέρματος. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και δουλεύει όπως το προβιοτικό που παίρνουμε δια στόματος. Προτίμησε την Toleriane Sensitive Fluid με χρώμα αντί για foundation.

Και για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση ενίσχυσε το έργο της ενυδατικής σου με το κατάλληλο booster, που δεν είναι άλλο από το Vichy Mineral 89 . Το ξέρουμε όλες, το επιλέγουμε όλες και μπορούμε να το εφαρμόσουμε ακόμα και στην περιοχή των ματιών. Πρόκειται για το πρώτο Το πρώτο booster της αγοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία, μεγάλη περιεκτικότητα σε ιαματικό νερό (89%) καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενυδατώνει, την προετοιμάζει για τη χρήση της κρέμας.

Απόφαση 3η: Φέτος θα πολεμήσω τις ρυτίδες σε πρόσωπο και μάτια

Πάρε τα όπλα σου: Ορό, αντιρυτιδική κρέμα και κρέμα ματιών. Οι ρυτίδες για να «πεθάνουν» θέλουν τριπλή δράση.

Πρώτο όπλο ο ορός. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα:

  • Vichy Liftactiv Peptide-C . Είναι αμπούλες για γέμισμα ρυτίδων και λάμψη προσώπου. Με τις αμπούλες της Vichy επιτυγχάνεται το γέμισμα ρυτίδων με βιταμίνη C 10% και πεπτίδια σε μονοδόσεις για να μην αλλοιώνεται η βιταμίνη C και η ενίσχυση κολλαγόνου της επιδερμίδας. Είναι μια από τις αποτελεσματικότερες θεραπείεςς αντιγήρανσης που ενισχύει τη δράση των αντιγηραντικών κρεμών. Η χρήση του είναι συνεχόμενη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
  • . Μια καινοτομία που συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης. Η χρήση του ορού γίνεται ως θεραπεία 2 φορές το χρόνο, όταν χρειαζόμαστε επιτάχυνση της αντιγηραντικής θεραπείας. Το καλύτερο στο συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι διατίθεται σε ειδική συσκευασία δώρου με τα La Creme Voluptuese, Le Masque, La Creme Regard σε ειδικό μέγεθος.

Δεύτερο όπλο η αντιρυτιδική κρέμα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις:

  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist . Τα λόγια είναι περιττά για τη νούμερο 1 της Vichy για το 2019.Τη δοκιμάσαμε και τη λατρέψαμε. Γιατί; Διότι ενισχύει το κολλαγόνο κολλαγόνο και γεμίζει τις ρυτίδες.
  • Lierac Promo Premium La Creme Voluptueuse . Θεωρείται η καλύτερη κρέμα αντιγήρανσης στα φαρμακεία εδώ και χρόνια. Γιατί; Διότι η μοναδική της σύνθεση ενθουσιάζει οποιαδήποτε γυναίκα ή άντρα τη χρησιμοποιήσει και είναι μια κρέμα που αξίζει να δοκιμάσουμε έστω και για φορά στη ζωή μας. Όσες γυναίκες τη δοκίμασαν, τη χαρακτήρισαν κρέμα εμπειρίας! Και για να απογειωθεί η εμπειρία, επίλεξε τη συσκευασία δώρου για να δοκιμάσεις και την  Premium Eye Cream.

Τρίτο όπλο η κρέμα ματιών.

Πολλές τα παραμελούμε, αλλά το πόδι της χήνας και οι σακούλες δεν λένε ποτέ ψέματα για την ηλικία μας. Για αυτό επίλεξε την Korres Promo Μαύρη Πεύκη 3D Super Eye Serum για σύσφιγξη και ανόρθωση βλέμματος, για τη φυσική απάντηση στη βλεφαροπλαστική. Έχει πάρα πολύ ωραία υφή, από τις μοναδικές κρέμες που μπαίνει σε όλη την περιοχή του ματιού- και στο κινητό βλέφαρο. Ανοίγει το βλέμμα. Επίλεξε την ειδική συσκευασία δώρου με το 3D Serum Προσώπου Ανόρθωση Περιγράμματος/Σύσφιγξη.

Απόφαση 4η: Δεν θα βγαίνω την ημέρα, ακόμα και τον χειμώνα, χωρίς αντηλιακό στο πρόσωπο

Ο ήλιος επιταχύνει τη γήρανση. Κι αυτό δεν το θέλει καμία γυναίκα. Για αυτό τα πρωινά αντί για foundation, προτίμησε ένα αντηλιακό με χρώμα. Το  Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF30+ είναι το Νο1 αντηλιακό προσώπου εδώ και πολλά χρόνια στο φαρμακείο. Καμία εταιρεία δεν έχει καταφέρει να φθάσει την υφή και το αποτέλεσμά του.

Απόφαση 5η: Φέτος θα προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου

Για αυτό ενίσχυσε τον μεταβολισμό σου με τα Solgar Lipotropic Factors, που είναι ένας συνεργιακός αποτελεσματικός συνδυασμός τριών φυσικών συστατικών της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης, που βοηθούν να διατηρήσουμε το βάρος μας σε φυσιολογικά επίπεδα, στ πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Απόφαση 6η: Θα περιποιούμαι και το σώμα μου

Ενυδάτωση χρειάζεται ολόκληρο το κορμί μας, όχι μόνο το πρόσωπο. Για αυτό επίλεξε ενυδατικά προϊόντα περιποίησης.

Ξεκινώντας από το αφρόλουτρο, προτίμησε το  Korres GIFT SET Santorini Vine με αφρόλουτρο με άρωμα αμπέλι Σαντορίνης με το αντίστοιχο ενυδατικό γαλάκτωμα , που με το φρέσκο, φρουτώδες άρωμα από ανθισμένους ελληνικούς αμπελώνες είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία κι αποτελεί πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα.

Ολοκλήρωσε τη beauty routine με το Nuxe Huile Prodigieuse Or , το ξηρό λάδι για το πρόσωπο και το σώμα, που θρέφει, επανορθώνει κι απαλύνει το δέρμα, με υπέροχο αισθησιακό άρωμα και με ιριδίζοντα μικροσωματίδια για διακριτική λάμψη.

Απόφαση 7η: Θα φοράω άρωμα κάθε λεπτό

Η Coco Chanel έλεγε ότι κάθε άνθρωπος, είτε άνδρας είτε γυναίκα, πρέπει μέχρι τα 30 του να έχει βρει το signature άρωμά του και να το φοράει νύχτα-μέρα. Ε, κι εσύ βρήκες το  Unisex Apivita Bee My Honey Eau de Toilette , το πρώτο άρωμα που λάνσαρε η εταιρεία.

Απόφαση 8η: Θα αντιμετωπίσω την τριχόπτωση

Είναι κάτι που απασχολεί πολύ κόσμο, αλλά οι περισσότεροι το αγνοούν. Μην το κάνεις, επίλεξε ένα σαμπουάν ιδανικό για συνδυασμό με θεραπείες τριχόπτωσης που δίνουν οι δερματολόγοι, κι αυτό είναι το Frezyderm Hair Force Shampoo Women και το Frezyderm Hair Force Shampoo Men.

Απόφαση 9η: Θα φροντίζω σωστά για τη στοματική μου υγεία

Για αυτό δεν έχεις παρά να επιλέξεις την οδοντόκρεμα ολοκληρωμένης προστασίας Elgydium Multi Actions , που προστατεύει και ενδυναμώνει τα ούλα με τα αντιοξειδωτικά Κυανοφύκη, βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης οδοντικής πλάκας με τη Σιλιγλυκόλη και στην ενίσχυση του σμάλτου των δοντιών και στην προστασία από την τερηδόνα χάρη στο Fluorinol. Τώρα μπορείς να την αποκτήσεις σε  Promo Pack με έκπτωση 50% στο δεύτερο προϊόν. Συνδύασέ την με την οδοντόβουρτσα Oral-B Professional Gumcare 2 , που διατίθεται αποκλειστικά σε φαρμακεία και προστατεύει τα ούλα καλύτερα σε σχέση με οποιαδήποτε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Απόφαση 10η: Θα φροντίζω τον εαυτό μου και δεν θα κουράζομαι

Εντάξει, αν δεν τα καταφέρεις μπορείς να το «κλέψεις» με πολυβιταμίνες για ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού σου.  Επίλεξε τη Health Aid Day-vit Active, Multivitamin Mineral CoQ10-Ginseng για σωματική και πνευματική τόνωση και το no1 συμπλήρωμα προβιοτικών Quest Probiotix για τη διατήρηση μια ιδανικής αναλογίας προβιοτικών βακτηρίων στο έντερο και συμβάλλουν στην υγεία και την ομαλή λειτουργία του εντέρου και στην άμυνα του οργανισμού προστατεύοντας από την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στο έντερο.

Απόφαση 11η: Θέλω το καλύτερο για το μωρό μου

Για αυτό επίλεξε τη νούμερο 1 σειρά βρεφικής περιποίησης εδώ και χρόνια, το Frezyderm Baby Bath στην ειδική συσκευασία με 100ml δώρο, τη Frezyderm Baby Cream και το Frezyderm Baby Shampoo ,επίσης στην ειδική συσκευασία με 100ml δώρο.

29 Δεκεμβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.