Janssen Cosmetics: Όταν η κοσμετολογία συνάντησε τη φαρμακευτική
Janssen Cosmetics: Όταν η κοσμετολογία συνάντησε τη φαρμακευτική
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Janssen Cosmetics: Όταν η κοσμετολογία συνάντησε τη φαρμακευτική

Όταν το 1997, ο Walter Janssen και η σύζυγός του Elka, συνδύασαν στη Γερμανία τη φαρμακευτική με την κοσμετολογία, απλώς προκάλεσαν επανάσταση στον χώρο του skincare. Η Janssen Cosmetics είναι η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τα λεγόμενα φαρμακευτικά καλλυντικά κοσμετολογίας.

Πλέον, 22 χρόνια μετά, η κοσμετολογία έχει κατακτήσει την αντιγήρανση και η Janssen Cosmetics διακρίνεται για τα προϊόντα εξαιρετικής φροντίδας και κλασικής αισθητικής, που βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες για τη βαθιά φροντίδα της επιδερμίδας. Το όραμα και η φιλοσοφία της; Να ομορφύνει τον κόσμο.

Σήμερα, η Janssen Cosmetics θεωρείται παγκοσμίως μία από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες δερμοκαλλυντικών ιατρικής αισθητικής με ολοκληρωμένες σειρές για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι καινοτομίες τηs στην εξέλιξη των καλλυντικών είναι πάρα πολλές. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, τις αμπούλες και τις κάψουλες νεότητας με υαλουρινικό, χαβιάρι και βλαστοκύτταρα, αλλά και τη σειρά λεύκανσης με Βιταμίνη C, που βραβεύτηκε από τους επαγγελματίες υγείας -μεταξύ των οποίων δερματολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί και φαρμακοποιοί- ως η καλύτερη κρέμα για την ενίσχυση της επιδερμίδας. Τέλος, δεν θα πρέπει να λησμονηθούν και οι ειδικές θεραπείες με φύλλα κολλαγόνου και μάσκες peel-off, που δίνουν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.