Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Tips για να αποφύγεις τις υπερβολές
Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Tips για να αποφύγεις τις υπερβολές

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: Tips για να αποφύγεις τις υπερβολές

Κάθε εποχή του χρόνου έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Έτσι και το καλοκαίρι που μόλις έκανε την εμφάνισή του, σου επιβάλλει να «φερθείς» αναλόγως. Πρόσεχε όμως! Η υπερβολή δεν θα σε βοηθήσει. Και τι εννοούμε με αυτό; Το γεγονός ότι έφτασε η ώρα να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου λόγω αλλαγής εποχής, δεν σημαίνει πως πρέπει να προμηθευτείς ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στα ράφια του φαρμακείου.

Κάνε την εξής λίστα που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις και χρήμα και χώρο στο νεσεσέρ σου:

  • Το  αντηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο. Οι εξηγήσεις περιττές. Το ίδιο απαραίτητο και το αντηλιακό σώματος . Ωραία, αυτά τα δύο δεν τα διαπραγματευόμαστε για κανέναν λόγο. Καθημερινά πρέπει να τα φοράμε.
  • Τι γίνεται όμως όταν φτάσουμε στο κεφάλαιο καλλυντικά ; Όπως θα γνωρίζεις ήδη, το καλοκαίρι με τις υψηλές του θερμοκρασίες καθιστά απαγορευτικό το βαρύ μακιγιάζ. Έτσι μπορείς να απαλλαγείς από το foundation σου. Δεν χρειάζεται όμως, να αγοράσεις καινούριο. Μπορείς να συνδυάσεις την αντηλιακή προστασία με την κάλυψη, αγοράζοντας ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα . Η εξοικονόμηση χρήματος και χώρου, που λέγαμε; Κάτι τέτοιο εννοούσαμε.
  • Όσο για την πούδρα , αυτή ξέχασέ τη μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Προτίμησε ένα face mist που θα σε ενυδατώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου. Αν δε, θέλεις να απογειώσεις την προστασία της επιδερμίδας σου, προτίμησε ένα
  • Επίσης, το καλοκαίρι η βαριά ενυδάτωση δεν ενδείκνυται, καθώς το δέρμα σου είναι αρκετά πιο λιπαρό. Έτσι, αντί για ενυδατική και serum , κράτα μόνο το serum . Και θα σε δροσίσει και θα σε ενυδατώσει όσο πρέπει.
  • Σούπερ απαραίτητα «εφόδια» για το καλοκαίρι είναι τα  αντικουνουπικά γαλακτώματα και την απαραίτητη γέλη για ενδεχόμενα τσιμπήματα εντόμων .
  • Τέλος, λόγω των εξελίξεων, πρέπει πάντα και υπεράνω εποχής να έχεις στο νεσεσέρ σου  γέλη για ενδεχόμενα τσιμπήματα εντόμων
5 Ιουνίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.