Korres Baby: Η πιο γλυκιά σειρά από την εταιρεία Korres
Korres Baby: Η πιο γλυκιά σειρά από την εταιρεία Korres
Posted in: ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ

Korres Baby: Η πιο γλυκιά σειρά από την εταιρεία Korres

Η στιγμή που μαθαίνεις πως πρόκειται να γίνεις μητέρα καθορίζει τη ζωή σου. Η απόλυτη ευτυχία συναντά την αγωνία και χιλιάδες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου μέχρι τη στιγμή που θα κρατήσεις για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά σου. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης της νέας σου ζωής. Της νέας σας ζωής. Το μόνο που επιθυμείς είναι να δημιουργήσεις έναν υπέροχο κόσμο για εκείνο.

Με πολύ απλά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα, δείχνεις την απέραντη αγάπη σου. Με την κρέμα που θα το ανακουφίσει, την κουβέρτα που θα το ζεστάνει και θα το αγκαλιάσει τρυφερά. Με το σαμπουάν και το αφρόλουτρο που θα καθαρίσει το δερματάκι του και θα του προσφέρει απαλότητα και ηρεμία, σε μια αποκλειστικά δική σας τελετουργία.

Εδώ, έρχεται η συλλογή KORRES Βρεφικά Προϊόντα, που φροντίζει τη βρεφική επιδερμίδα με φυσικά συστατικά υψηλής καθαρότητας και αγνές φόρμουλες, θρέφει βρέφη και μωρά με βιολογικό γάλα ανώτερης ποιότητας και τα αγκαλιάζει με 100% οργανικό βαμβάκι. Προϊόντα με αφετηρία τη φύση, βασισμένα στην έρευνα, που έχουν υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας, παιδιατρικά ελεγμένα και θωρακισμένα από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πρωτόκολλα ανάπτυξης προϊόντων για βρέφη.

H σειρά Korres baby, τυλιγμένη με χαρούμενα μοτίβα της λαϊκής τέχνης, έχει στην «αγκαλιά» του:

  • τη σειρά καθημερινής φροντίδας με έως 96,3% ποσοστό ευεργετικής φυσικότητας, βασισμένη στα υψηλής καθαρότητας φυτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου, 
  • για πρώτη φορά στο φαρμακείο, μία συλλογή ειδών από 100% οργανικό βαμβάκι που θα ακουμπήσουν απαλά και φυσικά το βρεφικό δέρμα με την ίδια προσοχή και φροντίδα όπως τα καλλυντικά KORRES,
  • φόρμουλες από πιστοποιημένο βιολογικό αγελαδινό γάλα για κάθε ηλικιακό στάδιο του βρέφους, 
  • εργονομικά σχεδιασμένα και ασφαλή μπιμπερό και αξεσουάρ.

Αυτός ο νέος κόσμος είναι γεμάτος γλυκά λόγια και χαρούμενες σκέψεις, γεμάτος αγάπη σαν αυτή που εκφράζεται τόσο ζωντανά και αυθεντικά στα παραδοσιακά νανουρίσματα -κομμάτι της ελληνικής παράδοσης που υπήρξε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την ομάδα KORRES.

Ανακάλυψε τη νέα σειρά Korres Baby ΕΔΩ.

16 Νοεμβρίου 2021
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.