Lierac Arkeskin: H αντιγηραντική φροντίδα μετά την εμμηνόπαυση έχει όνομα!
Lierac Arkeskin: H αντιγηραντική φροντίδα μετά την εμμηνόπαυση έχει όνομα!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Lierac Arkeskin: H αντιγηραντική φροντίδα μετά την εμμηνόπαυση έχει όνομα!

Στα 40 και στα 50 τους πολλές γυναίκες αρχίζουν να βλέπουν αλλαγές στο δέρμα τους. Μπορεί η αυτοπεποίθηση και η σοφία μας να αυξάνονται καθώς μεγαλώνουμε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις ορμόνες μας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μελέτες, οι γυναίκες στη χώρα μας μπαίνουν στην εμμηνόπαυση σε ηλικία 46-49 ετών κατά μέσο όρο. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες θα περάσουν αρκετά χρόνια στην προ- και μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο, βιώνοντάς την με μοναδικό τρόπο η κάθε μία. Τα συμπτώματα, όμως, που θα έχουν για πολλά ή λίγα από αυτά τα χρόνια δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν με τις εξάψεις και τις διακυμάνσεις της ψυχικής διάθεσης. Πολύ συνηθισμένα είναι και διάφορα δερματολογικά προβλήματα, τα οποία όμως δεν είναι και τόσο γνωστά.

Η εμμηνόπαυση προκαλεί πολλές αλλαγές στο δέρμα. Ο οργανισμός μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου, χάνουμε υποδόριο λίπος και η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις καταιγιστικές ορμονικές αλλαγές της εμμηνόπαυσης, ανοίγουν το δρόμο στην ανάπτυξη προβλημάτων (π.χ. ξηροδερμία, σημάδια ηλικίας, ρυτίδες, ακμή) που κάνουν το δέρμα να δείχνει γερασμένο και πραγματικά ενοχλούν τις γυναίκες.

Για αυτό πρέπει και οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση, πρέπει να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα προϊόντα. Όπως η σειρά Arkeskin, που είναι φυσική συνέχεια της 25ετούς ειδίκευσης της Lierac στην εμμηνόπαυση. Η καινοτομία της; Φόρμουλες εμπνευσμένες από τα τελευταία επιτεύγματα της χρονοβιολογίας, ώστε να επανασυγχρονιστούν οι φυσιολογικοί ρυθμοί της επιδερμίδας με σκοπό να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της ορμονικής γήρανσης. Πώς; Οι ερευνητές της γαλλικής εταιρείας έχουν επιλέξει δύο βιοπεπτίδια Ημέρας/Νύχτας που επαναφέρουν την προστασία της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας και ενεργοποιεί την αναγέννηση της κατά τη διάρκεια της νύχτας Το δέρμα ανακτά την ισορροπία και την άνεσή του. Ένα πρόγραμμα που συνιστάται από γυναικολόγους.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.