Μα, τι είναι τέλος πάντων, τα Minerals;
Μα, τι είναι τέλος πάντων, τα Minerals;
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Μα, τι είναι τέλος πάντων, τα Minerals;

Τα τελευταία χρόνια τα ακούς όλο και πιο συχνά. Minerals ή αλλιώς καλλυντικά με ορυκτά μέταλλα. Τι είναι όμως;

Τα ορυκτά μέταλλα είναι πετρώματα φυσικής προέλευσης, τα οποία βρίσκονται στο έδαφος, στο υπέδαφος ή στο νερό. Αυτά τα πετρώματα περνούν από μια επεξεργασία η οποία ονομάζεται μικροκονιορτοποίηση, για να μπορέσουν να φτάσουν στην τελική τους μορφή, η οποία είναι μία εξαιρετικά λεπτή σκόνη με μεταξένια υφή.

Τα προϊόντα που έχουν στη σύνθεση τους υψηλή περιεκτικότητα ορυκτών μετάλλων χαρακτηρίζονται από την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, την αποτελεσματική και σταθερή κάλυψη και τη μετρήσιμη αντηλιακή προστασία. Σύμφωνα με έρευνες, τα ορυκτά μέταλλα θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα. Έχουν καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, χάρη στην περιεκτικότητά τους σε οξείδιο του τιτανίου και οξείδιο του ψευδαργύρου. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι περισσότερες συνθέσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι υποαλλεργικές κάνει τα συγκεκριμένα προϊόντα ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες ή για άτομα που ταλαιπωρούνται από ακμή ή άλλα δερματικά προβλήματα.

Τα καλλυντικά από ορυκτά μέταλλα είναι ό,τι πιο τεχνολογικά εξελιγμένο γύρω από το μακιγιάζ σε ολόκληρο τον κόσμο. Ορυκτά μέταλλα συναντώνται σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, από  πούδρες και foundations μέχρι consealers και κραγιόν, κι από μασκάρα μέχρι μολύβια.

Χρησιμοποιώντας minerals, θα διαπιστώσεις πόσο αψεγάδιαστη και ενυδατωμένη φαίνεται η επιδερμίδα, την ώρα που θα βιώνεις τη μεταξένια ελαφρότητα των ορυκτών μετάλλων.

Ένα από τα άμεσα μετρήσιμα ατού των minerals είναι ότι εάν, όπως οι πιο πολλές γυναίκες, δυσκολεύεσαι να βρεις τη σωστή απόχρωσης της βάσης, με τα minerals είναι πολύ πιο εύκολο κι αυτό γιατί τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν στο φως διαφορετικά απ’ ό,τι το συνηθισμένο μακιγιάζ, γι’ αυτό και θα ανακαλύψεις ότι είναι πολύ εύκολο να πετύχεις τη βάση που έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα σου. Ταυτόχρονα, θα λατρέψεις πόσο τα minerals μπορούν να μείνουν αναλλοίωτα πάνω στο δέρμα σου, χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσεις.

Ανακάλυψε τα minerals ΕΔΩ

23 Δεκεμβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.