#Μένουμε Σπίτι: Τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι
#Μένουμε Σπίτι: Τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι

#Μένουμε Σπίτι: Τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι

Οι οδηγίες είναι σαφείς: Μένουμε σπίτι για να περιορίσουμε την εξάπλωση και μετάδοση του κορωνοϊού. Ωστόσο ο συνεχής εγκλεισμός μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα για την ψυχολογία σου και θα πρέπει να βρεις τρόπους να γεμίσεις δημιουργικά τον χρόνο σου εντός των τειχών της οικογενειακής εστίας.

Ενδεικτικά σου προτείνουμε:

  • Φρόντισε να μένεις σε φόρμα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι. Μπορείς να ακολουθήσεις στο Instagram την ελληνικής καταγωγής διάσημη Αυστραλέζα personal trainer και δημιουργό του BBG Programme Kayla Itsines.
     
     
     
     
     
    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) στις

  • Τώρα που εργάζεσαι από το σπίτι, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο από τον χρόνο και να γυρίσεις το ξυπνητήρι μια ώρα μπροστά. Ο περισσότερος ύπνος μόνο καλό μπορεί να κάνει στην επιδερμίδα σου, το ανοσοποιητικό σου, αλλά και το νευρικό σου σύστημα.
  • Επίσης, όντας κλεισμένος και κλεισμένη στο σπίτι σε καθημερινή βάση, δώσε την ευκαιρία στην επιδερμίδα σου να αποτοξινωθεί από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το στρες, κάνοντας το απαραίτητο peeling και τη μάσκα καθαρισμού όχι μία φορά στις 15 μέρες -ως συνήθως-, αλλά δύο φορές την εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Οι περιβαλλοντικοί ρύποι και το στρες δεν καταλαβαίνουν από διακρίσεις φύλου.
  • Κάνε απολύμανση με αντισηπτικά μαντηλάκια ή αντισηπτικά τζελ σε επιφάνειες που δεν φαντάζεσαι πως είναι γεμάτες μικρόβια. Για παράδειγμα, το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, το κινητό, τα πόμολα, αλλά και οι συσκευασίες των καλλυντικών.
  • Κάνε e-shopping. Eυτυχώς, η τεχνολογία είναι ο σύμμαχός μας αυτή την περίοδο. Σέρφαρε και διάλεξε όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι με ένα κλικ.
18 Μαρτίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.