Μετά τις διακοπές τι; Πώς θα βοηθήσεις τα ξηρά και θαμπά μαλλιά σου να αναγεννηθούν
Μετά τις διακοπές τι; Πώς θα βοηθήσεις τα ξηρά και θαμπά μαλλιά σου να αναγεννηθούν
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Μετά τις διακοπές τι; Πώς θα βοηθήσεις τα ξηρά και θαμπά μαλλιά σου να αναγεννηθούν

Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο και τη θαλασσινή αλμύρα έχουν αφήσει τα σημάδια τους στα μαλλιά σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Μην ανησυχείς. Με μικρά τρικ θα τα επαναφέρεις στην αρχική τους μορφή:

  • Επίσκεψη στο κομμωτήριο. Η μετά τις διακοπές εποχή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αλλάξεις το hairlook σου. Αν δεν θέλεις να προχωρήσεις σε ένα edgy haircut, φρόντισε απλώς να καθαρίσεις στο κομμωτήριο τις ταλαιπωρημένες άκρες.
  • Λούσιμο στο σπίτι. Επιστρέφοντας στο σπίτι και στην καθημερινή σου ρουτίνα, φρόντισε να λούζεσαι με σαμπουάν θρέψης κι ανάπλασης. 
    Σημαντικό tip: Μην ξεβγάζεις με ζεστό νερό γιατί η θερμότητα αφυδατώνει την τρίχα και κάνει θαμπό το χρώμα. Προτίμησε χλιαρό προς κρύο.

  • Μάσκα μαλλιών. Στο σπίτι για δύο ή ακόμα και τρεις φορές την εβδομάδα, άπλωνε σε νωπά μαλλιά τη μάσκα θρέψης και άφησέ την για περίπου 5 λεπτά. Μετά ξέπλυνε.

  • Αυτή την περίοδο προτίμησε εξειδικευμένα προϊόντα για αφυδατωμένα και ξηρά μαλλιά.

  • Λάδι θρέψης. Πριν λουστείς, αν έχεις χρόνο, άπλωσε στην τρίχα ένα Λάδι θρέψης και άφησέ το όσο περισσότερες ώρες μπορείς.

  • «Κρύο» styling. Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλαιπωρημένα, κάνε «κρύο» styling κι απόφυγε να τα στεγνώνεις με το πιστολάκι. Αν πάλι δεν μπορείς χωρίς αυτό προτίμησε τον κρύο αέρα.

  • Αντηλιακό. Μην ξεχνάς ότι ακόμη και το Φθινόπωρο, ο ήλιος είναι επιζήμιος για την τρίχα. Για αυτό αν εκτίθεσαι συχνά σε αυτόν, ή συνεχίζεις και στην πόλη τα θαλασσινά μπάνια, τότε μην ξεχνάς την ασπίδα των μαλλιών σου απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία: Το σπρέι αντηλιακής προστασίας.

30 Αυγούστου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.