New Year's Resolution: Εσύ τι θα βάλεις στη λίστα;
New Year's Resolution: Εσύ τι θα βάλεις στη λίστα;

New Year's Resolution: Εσύ τι θα βάλεις στη λίστα;

Κι έτσι, όπως σε κάθε νέα χρονιά, το 2022 ξεκινάει και οι περισσότεροι θέτουμε κάποιους στόχους που θα θέλαμε να πετύχουμε, ή έστω να προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε. Γι' αυτό θα πρέπει οι στόχοι μας να είναι εφικτοί και κυρίως να μην είναι υλιστικοί.

Κάθε νέα χρονιά πρέπει να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους από ό,τι ήμασταν πριν. Την ίδια ώρα, η πανδημία έχει αλλάξει τις προτεραιότητές μας και η ευχή που παλιά ακουγόταν απλά παρωχημένη «Υγεία», πλέον είναι πιο ουσιαστική από ποτέ.

Για αυτό τη νέα χρόνια, βάλε στόχο:

  • Να με προσέχω.

Το 2022 φρόντισε να κοιμάσαι καλά και να τρέφεσαι σωστά . Είναι τα δύο βασικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις με ενέργεια και αντοχή στις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

  • Να αθλούμαι περισσότερο.

Το «περισσότερο» κάνει τον στόχο ακόμα πιο εφικτό. Ακόμα και 10’ την ημέρα παραπάνω χρόνο σε άσκηση να αφιερώσεις, είναι κέρδος για σένα.

  • Να μειώνω τη χρήση του κινητού μου, όταν βρίσκομαι με τα παιδιά μου.

Σου έχει γίνει συνήθεια και τα mails δεν θα σταματήσουν να έρχονται, αλλά σκέψου πόσο χρόνο σπαταλάς στην οθόνη του κινητού σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις ή ακόμα να το βάλεις στο αθόρυβο όταν βρίσκεσαι με τα παιδιά σου. Όποιος σε χρειάζεται απελπισμένα μπορεί να σε βρει και στο σταθερό.

  • Κάθε Κυριακή να βρίσκω 10 λεπτά για μένα.

Κάθε Κυριακή ασχολήσου με την προσωπική σου φροντίδα και κυρίως με την περιποίηση της επιδερμίδας σου κάνοντας μια μάσκα αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου. Είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, να θυμάσαι ότι το δέρμα σου την έχει πολλή ανάγκη δεδομένης της στρεσογόνας καθημερινότητας, των περιβαλλοντικών ρύπων και του χειμωνιάτικου κρύου στα οποία εκθέτεις το δέρμα σου.

  • Να σταματήσω να κρίνω τους άλλους.

Όσο και να είμαστε τοξικοί άνθρωποι, όλοι έχουμε μπει στην παγίδα έστω και μία φορά στη ζωή μας να κρίνουμε τους άλλους για διάφορους λόγους. Ωστόσο, αυτό μόνο τοξικό για σένα μπορεί να είναι. Όταν πιάσεις τον εαυτό σου να… υποτροπεί, απλά σταμάτησέ το.

Και καλή χρονιά!

4 Ιανουαρίου 2022
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.