Νυχτερινή Ρουτίνα Ομορφιάς. Την κάνω σωστά;
Νυχτερινή Ρουτίνα Ομορφιάς. Την κάνω σωστά;
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Νυχτερινή Ρουτίνα Ομορφιάς. Την κάνω σωστά;

Κατά τη διάρκειά της νύχτας το δέρμα, όπως και ο υπόλοιπος οργανισμός, αναπαύεται προκειμένου να ανανεωθεί, λένε οι ειδικοί. Κατά την ημέρα, ο οργανισμός σου εστιάζει τις λειτουργίες του δέρματος στην άμυνά του ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος, όπως την υπεριώδη ακτινοβολία, τη μόλυνση, τη ξηρή ατμόσφαιρα, την υπερβολική ζέστη ή το κρύο κλπ. Αντιθέτως, το βράδυ διπλασιάζεται ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, η νύχτα αποτελεί την ιδανική ώρα για να επανορθώσεις τις βλάβες που έχει υποστεί το δέρμα σου και να το ανανεώσεις, δημιουργώντας νέα κύτταρα.

Για να το επιτύχεις αυτό στο μέγιστο βαθμό, θα πρέπει αφενός να κοιμάσαι ένα παραγωγικό οκτάωρο, γεγονός που σημαίνει ότι καλό θα είναι η ώρα ύπνου να είναι πριν από τις 11.30 το βράδυ, κι αφετέρου κάθε βράδυ να ενισχύεις την επιδερμίδα σου στον αγώνα της παραγωγής κολλαγόνου με τη σωστή ρουτίνα ομορφιάς, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Πολύ καλό ντεμακιγιάζ.

  • Συνέχισε με βαθύ καθαρισμό με ένα καθαριστικό σε μορφή gel ή αφρού. Ο καθαρισμός πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης, προκειμένου το δέρμα να ετοιμαστεί και να τα μπορέσει να υποδεχθεί και στη συνέχεια να απορροφήσει τα θρεπτικά τους συστατικά.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.