Πανελλήνιες κι ενίσχυση του οργανισμού
Πανελλήνιες κι ενίσχυση του οργανισμού

Πανελλήνιες κι ενίσχυση του οργανισμού

Πανελλήνιες είναι, θα περάσουν. Μέχρι όμως, να γίνει αυτό, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, δύναμη, αλλά και αυτοσυγκέντρωση. Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει να οπλίσεις τον οργανισμό σου με όλα τα απαραίτητα.

  • Πρώτον, πρέπει να ακολουθείς, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου. Αυτό θα σου δώσεις ενέργεια, αυτοσυγκέντρωση και θα σε βοηθήσει στην αποστήθιση και τη μνήμη.
  • Δεύτερον, ένα από τα λίγα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις τις ημέρες αυτές, είναι η διατροφή σου. Πρέπει να αποτελείται από πέντε σταθερά γεύματα (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, δείπνο) που να καταναλώνονται κατά προτίμηση σε σταθερές ώρες. Έχοντας ένα σταθερό πρόγραμμα γευμάτων θα μπορέσεις να αντλήσεις δύναμη για να συνεχίσεις το διάβασμα αφενός κι αφετέρου να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα για να «καθαρίσει» το μυαλό σου και να ξεκουραστούν τα μάτια σου.
  • Τρίτον, τα γεύματα αυτά είναι η τέλεια ευκαιρία για να εμπλουτίσεις τον οργανισμό σου με τα απαραίτητα συστατικά που θα θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σου, όπως βιταμίνη C, τη μνήμη και την αυτοσυγκέντρωσή σου, όπως Ω-λιπαρά οξέα, την ενέργειά σου, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Τέτοιες τροφές είναι το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί, τα πορτοκάλια, τα ψάρια, τα δημητριακά ολικής άλεσης, η μαύρη σοκολάτα.
  • Τέταρτον, αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια περαιτέρω ενίσχυση μην διστάσεις να πάρεις έξτρα συμπληρώματα διατροφής και πολυβιταμίνες πάντα με μέτρο. Σκέψου πού θέλεις να επικεντρωθείς περισσότερο και τι να ενισχύσεις και τότε λάβε το ανάλογο συμπλήρωμα. Αν επιθυμείς να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου πάτησε ΕΔΩ , αν πρόκειται για τη μνήμη και την αυτοσυγκέντρωση ΕΔΩ , για να ελέγξεις το άγχος σου ΕΔΩ και  για να οπλιστείς με ενέργεια
10 Ιουνίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.