Πες μου τι τύπος διακοπών είσαι για να σου πω ποιο αντηλιακό σου ταιριάζει!
Πες μου τι τύπος διακοπών είσαι για να σου πω ποιο αντηλιακό σου ταιριάζει!
Posted in: ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

Πες μου τι τύπος διακοπών είσαι για να σου πω ποιο αντηλιακό σου ταιριάζει!

Είσαι από εκείνους που παίρνεις το ψυγειάκι σου και ψάχνεις απομονωμένες, ανοργάνωτες παραλίες ή σου αρέσει η άνεση της οργάνωσης με τις ξαπλώστρες και το beach bar; Είσαι από αυτούς που κάθονται με τις ώρες στον ήλιο ή κυνηγάς τη σκιά; Σου αρέσει να κολυμπάς με τις ώρες ή μπαίνεις ίσα-ίσα για να δροσιστείς; Ό,τι τύπος κι αν είσαι έχουμε για εσένα το κατάλληλο αντηλιακό .

  • Αν επιλέξεις έναν τόπο διακοπών με απομονωμένες παραλίες χωρίς ίχνος σκιάς, τότε να ξέρεις πως θα πρέπει να επιλέξεις ένα αντηλιακό με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας που ταυτόχρονα να ισορροπεί και τη λιπαρότητα του δέρματος, καθώς τόσες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο θα ιδρώσεις πάρα πόλυ.
  • Αν αθλείσαι εκτός νερού, παίζεις για παράδειγμα, ρακέτες, τότε προτίμησε ένα αντηλιακό σε μορφή σπρέι, που θα λειτουργεί και σαν tonic spray που θα σε ενυδατώνει, αλλά ταυτόχρονα θα σε προστατεύει κιόλας από τον ήλιο. Στα ατού του είναι ότι δεν κολλάει στο δέρμα ακόμη κι αν είσαι γεμάτος άμμο, ενώ αποροφάται σχεδόν αμέσως χωρίς καν να θέλει επάλειψη.
  • Αν πάλι μουλιάζεις με τις ώρες στη θάλασσα, τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα σούπερ αδιάβροχο αντηλιακό, το οποίο θα εφαρμόσεις ένα τέταρτο πριν βουτήξεις και θα το ανανεώσεις σχεδόν αμέσως αφότου στεγνώσεις όταν βγεις από το νερό.
  • Τέλος, αν είσαι από εκείνους που κυνηγούν τη σκιά και σε βλέπει ο ήλιος μόνο όταν κάνεις τη βουτιά σου, τότε μπορείς να επιλέξεις κι ένα αντηλιακό με μέτρια προστασία.
1 Αυγούστου 2022
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.