Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα σου μετά τις διακοπές;
Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα σου μετά τις διακοπές;
Posted in: ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα σου μετά τις διακοπές;

Επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές. Η καθημερινότητα ξεκίνησε να… βαραίνει και εσύ να μην έχεις ελεύθερο χρόνο για να συνεχίσεις τα μπάνια σου σε κάποια κοντινή παραλία. Μην αγχώνεσαι όμως, υπάρχουν τρόποι να διατηρήσεις το μαύρισμα σου, ακόμα κι αν κάνεις ηλιοθεραπεία μόνο μία φορά στις 15 μέρες.

Ιδού μερικά tips:

  1. Ενυδάτωση

Μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα διατηρεί το όμορφο μπρονζέ χρώμα σου περισσότερο. Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό προϊόν, κατάλληλο για το δικό σου τύπο επιδερμίδα, δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

  1. Νερό και ηλεκτρολύτες

Όσο περισσότερη ενυδάτωση εκ των έσω τόσο το καλύτερο. Ο οργανισμός για να λάμπει και να λειτουργεί ρολόι χρειάζεται νερό. Έτσι, το δέρμα είναι υγιές, οπότε το χρώμα κρατάει πολύ περισσότερο.

  1. Προϊόντα After Sun και Tan Extenders

Ένα βασικό προϊόν ενυδάτωσης είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα. Όμως, τα προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία τείνουν να έχουν περισσότερα ενυδατικά στοιχεία. Ενώ, μια λοσιόν που επιμηκύνει το μαύρισμα, tan extender, έχει στη σύσταση της συστατικά για να διατηρείται η ηλιοκαμένη λάμψη.

6 Σεπτεμβρίου 2022
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.