Σκασμένα χείλη; Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το lip balm σου!
Σκασμένα χείλη; Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το lip balm σου!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Σκασμένα χείλη; Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το lip balm σου!

Έχουμε για τα καλά μπει στο Φθινόπωρο και οι χαμηλές θερμοκρασίες έρχονται να δοκιμάσουν για ακόμα μία φορά τις αντοχές του δέρματός μας και ειδικά των χειλιών μας. Τα ξερά, σκασμένα χείλη και η εμμονική κίνηση με το lip balm για τη σωτηρία τους είναι ίσως εξίσου χαρακτηριστική σαν εικόνα του φθινοπώρου, όσο και το κοντομάνικο με μποτάκι.

Ωστόσο, χρησιμοποιείς σωστά το lip balm σου; Πολλές γυναίκες παρατηρούν πως ενώ βάζουν συχνά lip balm, δεν βλέπουν αισθητή διαφορά όσον αφορά στη σωστή ενυδάτωση των χειλιών τους. Διάβασε μερικά από τα παρακάτω tips για να μην πέσεις στα ίδια λάθη:

  • Σωστή προετοιμασία

Οι φορές που τα χείλη σου καίγονται από τον ήλιο είναι εντυπωσιακά λιγότερες από αυτές που «καίγονται» από το κρύο. Το δέρμα σε αυτό το σημείο είναι πολύ πιο λεπτό και ευαίσθητο και παρέχει λιγότερη προστασία σε σχέση με άλλα σημεία. Γι' αυτό, χρειάζονται διαρκώς ενυδάτωση. Αντί λοιπόν να περιμένεις να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια ξηρότητας και μετά να τρέχεις να σώσεις ό,τι σώζεται, ξεκίνα από νωρίς να χρησιμοποιείς προληπτικά σε καθημερινή βάση lip balm.

  • Μην τα γλείφεις

Όταν τα νιώθεις ξερά, η αντανακλαστική σου κίνηση είναι να τα γλείψεις με τη γλώσσα για να ενυδατωθούν. Στην πραγματικότητα αυτό είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να κάνεις γιατί το σάλιο ερεθίζει και αφυδατώνει περισσότερο τα χείλη. Όσο περισσότερο τα γλείφεις τόσο χειρότερα θα γίνουν, όσο lip balm και να χρησιμοποιήσεις.

  • Οι μάσκες δεν βοηθούν

Δυστυχώς, η νέα μας καθημερινότητα περιλαμβάνει την εφαρμογή μάσκας για πολλές ώρες της ημέρας, ειδικά για τους εργαζόμενους. Και ενώ μπορεί να έχεις ήδη ακούσει για την μασκμή, μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις επιπτώσεις της μάσκας στον ερεθισμό και την ξηρότητα των χειλιών. Καθώς είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, σιγουρέψου ότι πριν φορέσεις τη μάσκα έχεις εφαρμόσει αρκετή ποσότητα lip balm και προσπάθησε να το ανανεώνεις όσο πιο συχνά μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Διάλεξε σοφά το lip balm σου

Όταν έχεις ένα και μοναδικό όπλο απέναντι σε ένα πρόβλημα, καλό είναι να το διαλέγεις σοφά. Καλά είναι τα απολεπιστικά και οι σπιτικές μάσκες, αλλά στο τέλος της ημέρας μόνο το lip bam μπορείς να κουβαλάς μαζί σου 24/7. Διάλεξε προϊόντα χωρίς έντονα αρώματα και γεύσεις, με φυσικά συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές ή καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

ΕΔΩ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

 

18 Νοεμβρίου 2021
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.