Summer in the city: Όταν οι άλλοι λείπουν, εσύ κάνε shopping
Summer in the city: Όταν οι άλλοι λείπουν, εσύ κάνε shopping
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Summer in the city: Όταν οι άλλοι λείπουν, εσύ κάνε shopping

Summer break. Για τους πολλούς ναι, για σένα όχι. Η πολλή δουλειά σε κρατά πίσω στην πόλη, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων, των γνωστών και των συναδέλφων απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε μακρινούς ή κοντινούς προορισμούς. Όμως, μην στεναχωριέσαι. Η πόλη μέσα στο καλοκαίρι είναι ομορφότερη και το κυριότερο, είναι όλη δική σου!

Μπορείς να εκμεταλλευτείς την απουσία των πολλών προς όφελός σου. Έχουν εξαφανιστεί κι εσύ μπορείς να βρεις σε απίστευτες τιμές κλασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου, το μπάνιο σου, την ντουλάπα σου και το νεσεσέρ!

Εφοδιάσου με

  • Την απόλυτη κρέμα ματιών για τις σακούλες, το πρήξιμο, αλλά και την ερυθρότητα, ιδανική και για όσους φορούν φακούς επαφής, την La Roche Posay Toleriane Ultra Eye Contour, 20ml  Εφαρμόζεται σε όλο το μήκος το ματιών, και στο κινητό βλέφαρο. 
  • Τον απαραίτητο ορό για εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία από την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, το Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitilizing Serum
  • Την σούπερ ενυδατική κρέμα για τους μαύρους κύκλους και τα κουρασμένα μάτια, την Apivita Aqua Vita Advanced με φυτοενδορφίνες λυγαριάς 
  • Την ανάλαφρη κρέμα της ίδιας σειράς σε μορφή gel για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, που υποφέρουν με τη ζέστη του καλοκαιριού, την Apivita Aqua Vita Advanced Κρέμα Gel, αλλά και την αντίστοιχη για τις ξηρές, κανονικές επιδερμίδες, την Apivita Aqua Vita Advanced Κρέμα 
  • Το ultra summer beauty set, το Apivita PROMO με το Aqua Vita Advanced Moisture Revitilizing Serum, τον ενισχυμένο ορό προσώπου εντατικής ενυδάτωσης με δώρο τη Face Mask Sea Lavender, τη μάσκα ενυδάτωσης με θαλάσσια λεβάντα. 
  • Το πιο απαραίτητο προϊόν για την παραλία, αλλά και τις καλοκαιρινές πρωινές και μεσημβρινές βόλτες, το Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-Dehydration Spray SPF30, 200ml , για δροσιά και προστασία, με ματ τελείωμα και μη λιπαρό αποτέλεσμα, ανθεκτικό στο θαλασσινή αλμύρα και το χλώριο της πισίνας. Μεταξύ μας, αν έχεις αγόρι, θα το λατρέψει. Αντηλιακό σπρέι που δεν μυρίζει και δεν χρειάζεται άπλωμα. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. 
  • Την  προστατευτική αντηλιακή κρέμα προσώπου για πολύ ξηρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες, την Avene Soins Solaires Creme SPF30, 50ml , που είναι φωτοσταθερή και ανθεκτική στο νερό. 
  • Τον συναρπαστικό ενεργοποιητή λάμψης, τον LIERAC SUPRA RADIANCE Gel Creme Renovateur Anti-Ox για Κανονικές - Μικτές Επιδερμίδες
  • Τη φυσική πηγή βιταμινών A & D καθώς και Omega - 3 πολυακόρεστων ουσιωδών λιπαρών οξέων (EPA & DHA) προερχόμενη από νορβηγικό μουρουνέλαιο, το Solgar Cod Liver Oil, για υγιή επιδερμίδα, καθαρό βλέμμα, γερό ανοσοποιητικό και δυνατή καρδιά. 
  • Το χρήσιμο αμινοξύ 5-HTP5  της Solgar για διαταραχές όπως κατάθλιψη, αϋπνία, ινομυαλγία, πονοκέφαλοι καθώς και σε περιπτώσεις βουλιμικής παχυσαρκίας.
  • Τη μοναδική φόρμουλα για τη μείωση και διατήρηση της χοληστερίνης, το P Power Health Classics Platinum Cholestolen για τη Διατήρηση των Φυσιολογικών Επιπέδων Χοληστερίνης 40Κάψουλες , κατάλληλο για τις κακές διατροφικές συνήθειες του καλοκαιριού.
  • Τον ορό-συνοδοιπόρο στην πρόληψη και μείωση των ρυτίδων, στη λάμψη και στον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και βιταμίνη C, τον Apivita Bee Radiant ορό αντιγήρανσης και λάμψης 
  • Το προστατευτικό λάδι σε μορφή σπρέι, από τον ήλιο και την ξηρότητα για τα μαλλιά σου, το Phytoplage Protective Oil Dry Hair, 100ml , με φίλτρο UV, που συμβάλλει στη διατήρηση της λάμψης και του χρώματος της τρίχας. 
  • Το σούπερ απαραίτητο προϊόν του καλοκαιριού, το Korres Pure Greek Olive After Sun Moisturising Body Milk, ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος ιδανικό μετά την έκθεση στον ήλιο. 
8 Αυγούστου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.