Τα 10+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το clutch bag σου στα αποκριάτικα πάρτι
Τα 10+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το clutch bag σου στα αποκριάτικα πάρτι
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 10+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το clutch bag σου στα αποκριάτικα πάρτι

Clutch bag, αυτός ο πανέμορφος εφιάλτης. Ταιριάζει απόλυτα με το αποκριάτικο look σου, αλλά εσύ πρέπει να παίξεις σπαζοκεφαλιά για να τα χωρέσεις όλα μέσα.

Ναι, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποια πραγματικά είναι τα πράγματα που χρειάζεσαι και ποια όχι. Να θυμάσαι: Το κινητό σου τηλέφωνο καταλαμβάνει περίπου το 75% του εκμεταλλεύσιμου χώρου, άρα πρέπει να αποφασίσεις για το υπόλοιπο 25%!

Για μένα τα 10+1 πράγματα (ναι, υπάρχει χώρος για όλα), που δεν πρέπει να λείπουν από το clutch στο αποκριάτικο πάρτι είναι:

1. Όπως προαναφέραμε, το κινητό σου τηλέφωνο

2. Ένα σταθερό κραγιόν με μεγάλη διάρκεια για να μην το ανανεώνεις κάθε τρεις και λίγο. Κατάλληλο για την περίσταση το Korres Raspberry Twist Lipstick Cheerful - Κραγιόν σε Μορφή Μολυβιού. Θα χαρίσει στα χείλη σου έντονο και γεμάτο χρώμα, ενώ το έλαιο από βατόμουρο θα τους προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση. Το το Korres Raspberry Twist Lipstick Cheerful κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία μολυβιού για ευκολία στη χρήση και ακρίβεια στην εφαρμογή.

3. Καλλυντικά σε μικρό μέγεθος. Αν πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξεις ένα, λόγω χώρου, επίλεξε μια πούδρα. Και το μακιγιάζ σου θα διατηρήσεις για περισσότερες ώρες και θα αφαιρέσεις τις γυαλάδες που μπορεί να προκύψουν έπειτα από έντονο χορό. Καταλληλότερη για την περίσταση είναι η Vichy Teint Ideal Compact Powder. Ιδανική εάν ψάχνεις όλα όσα σου προςσφέρει ένα foundation και μία πούδρα μαζί, ήτοι κάλυψη και από τις ατέλειες και από τις γυαλάδες με ματ και βελούδινο αποτέλεσμα. Είναι εύκολη στη χρήση, αλλά και στην μεταφορά στη. Το ειδικό σφουγγάρι επιτρέπει εύκολη κι ακριβή εφαρμογή.

4. Τσιμπιδάκια. Πάντα μια τούφα μπορεί να κάνει τη ζημιά στο άψογο look σου.

5. Μικρή χτένα. Βούρτσα δεν χωράει, πάρ'το απόφαση!

6. Καθρεφτάκι.

7. Τσίχλες για καθαρή αναπνοή. Tip: Προτίμησε να πάρεις τα κουτιά με τις τσίχλες σε ατομικές συσκευασίες. Έτσι, θα μπορείς να πάρεις μαζί σου μόνο δύο με τρεις, όσες δηλαδή θα χρειαστείς να σε όλη τη βραδιά.

8. Χρήματα. Φυσικά όχι μέσα σε πορτοφόλι.

9. Ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης. Αν δεν πιεις, μην αφήσεις τον φίλο σου να οδηγήσει.

10. Ένα παυσίπονο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς.

11. Τα κλειδιά σου. Μην μείνεις κι έξω από το σπίτι νυχτιάτικο! Αν έχεις μεγάλη αρμαθιά, βγάλε μόνο τα δύο απαραίτητα από αυτήν και βάλ'τα στην τσάντα: Εξώπορτας και πόρτας διαμερίσματος.

2 Μαρτίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.