Τα 10 μυστικά για να λάμψεις σε αυτές τις γιορτές
Τα 10 μυστικά για να λάμψεις σε αυτές τις γιορτές
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 10 μυστικά για να λάμψεις σε αυτές τις γιορτές

Συνήθως, η περίοδος των γιορτών είναι και η πιο κουραστική. Όλοι τρέχουν να αγοράσουν δώρα, να κλείσουν εκκρεμότητες, αλλά ταυτόχρονα να δείχνουν λαμπεροί κι όμορφοι. Μπορεί μέσα στην καθημερινότητα να μοιάζει δύσκολο, όμως υπάρχουν μικρά μυστικά που μπορούν να ενισχύσουν την επιδερμίδα σου απέναντι στο άγχος και την έλλειψη χρόνου, αρκεί να ξεκινήσεις από τώρα…

Πρώτο μυστικό: Φρόντισε να έχεις μια σταθερή ώρα ύπνου και να κοιμάσαι συνεχόμενα τουλάχιστον επί επτά ώρες. Σύμφωνα με έρευνες, η σταθερή ώρα και διάρκεια ύπνου, βοηθά τον οργανισμό να παράξει περισσότερο κολλαγόνο, απαραίτητο για λάμψη, σφριγηλότητα κι αντιγήρανση.

Δεύτερο μυστικό: Μην παραλείψεις ούτε για μία ημέρα τη ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σου. Αν δεν έχεις καθαρή επιδερμίδα, όσο καλή και να είναι η ενυδατική ή αντιρυτιδική σου κρέμα, αυτή δεν θα μπορέσει να απορροφηθεί σωστά από μία επιδερμίδα με υπολείμματα ατμοσφαιρικών ρύπων ή μακιγιάζ. Και η σειρά πρέπει απαραιτήτως να είναι η εξής:

  1. Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ή λάδι ντεμακιγιάζ στην περίπτωση που το γαλάκτωμα μοιάζει βαρύ για την επιδερμίδα σου. Προτείνουμε το γαλάκτωμα για μάτια και πρόσωπο Lierac Demaquillant Confort ή το λάδι για μάτια και πρόσωπο Lierac Demaquillant Velours.
  2. Τόνερ για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων του γαλακτώματος ή του λαδιού. Ιδανικό το La Roche Posay Effaclar Eau Micellaire.
  3. Υγρό ζελέ ή αφρός καθαρισμού. Ιδανικά το Korres Λευκό Τσάι Υγρό Ζελέ Καθαρισμού για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας και ο Απαλός Αφρός Καθαρισμού για Πρόσωπο & Σώμα Frezyderm Mild Wash Extra Mild Foam.

Τρίτο μυστικό: Επίλεξε μία ημέρα της εβδομάδας –οι περισσότερες προτιμούν την Κυριακή- για να την αφιερώσεις στη φροντίδα του εαυτού σου, κάνοντας το απαραίτητο scrub καθαρισμού και τις μάσκες ενυδάτωσης, λάμψης ή αντιγήρανσης, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για να μην ξοδέψεις χρόνο και χρήμα, επίλεξε το LUNCH BOX Μasks & Scrubs Μενού για Εντατική Ενυδάτωση της Apivita. Έτσι, θα έχεις ένα απολαυστικό πλήρες Μεσογειακό μενού για εντατική ενυδάτωση για το πρόσωπο και τα μαλλιά σε ένα συλλεκτικό Limited Edition Lunch Box με scrub προσώπου και τρεις μάσκες προσώπου για καθαρισμό, ενυδάτωση, τόνωση, μία μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους, σακούλες και σημάδια κούρασης, αλλά και μία μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση και αποκατάσταση της υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Αν βέβαια, βαριέσαι τις αλλαγές και θέλεις ένα και μόνο προϊόν, και ταυτόχρονα αντιμετωπίζεις πρόβλημα με σμήγμα και μαύρα στίγματα, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Gold Mask - Χρυσή Μάσκα Προσώπου για Λάμψη και Σφριγηλότητα ANNIE PARIS. Καθαρίζει τους πόρους απομακρύνοντας ρύπους, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα. Θρέφει και λειαίνει την επιδερμίδα και βελτιώνει το χρώμα και την υφή της, απομακρύνοντας κηλίδες και δυσχρωμίες

Τέταρτο μυστικό: Για αυτή την περίοδο, που έτσι κι αλλιώς το απαιτεί ο καιρός που έχει γίνει πιο κρύος, επίλεξε η ενυδατική ή αντιρυτιδική σου κρέμα να είναι λίγο πιο ενισχυμένη. Η Bee Radiant της Apivita μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά για όλες τις ηλικίες και τις επιδερμίδες, μειώνοντας τις ρυτίδες και χαρίζοντας λάμψη.

Πέμπτο μυστικό: Ενίσχυσε τη δράση της κρέμας σου με τον ανάλογο ορό, κοινώς serum. Δεν μπορείς να βρεις καλύτερο σύμμαχο σε αυτό από τον Χρυσό Κρόκο του Korres – Ελιξήριο Νεότητας. Διότι το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο. Μια μόνο σταγόνα από το ελιξήριο Χρυσός Κρόκος ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας και δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη και lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.

Έκτο μυστικό: Μην κοιμηθείς ούτε μία νύχτα, αν δεν απλώσεις την κρέμα νυκτός. Η κρέμα νυκτός είναι τόσο χρήσιμη για το δέρμα σου, όσο και ο ύπνος, διότι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και δραστηριοποιεί την κυτταρική λειτουργία. Να θυμάσαι ότι η κρέμα νυκτός είναι περισσότερο «εφοδιασμένη» από την επίσης απαραίτητη κρέμα ημέρας, επειδή η νύχτα και ο ύπνος είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναπλάσεις, να θρέψεις, να αποκαταστήσεις εσωτερικά και να βελτιώσεις εξωτερικά την εμφάνιση της επιδερμίδας με ενυδατικά κι αντιγηραντικά συστατικά. Γι' αυτό και θα έχεις παρατηρήσει πως συνήθως οι κρέμες νυκτός έχουν κάπως πιο παχιά υφή από τις κρέμες ημέρας. Για γρήγορα αποτελέσματα μέχρι το επόμενο πάρτι του Δεκεμβρίου επίλεξε την κρέμα νυκτός από τη σειρά Supra Radiance της Lierac.

Έβδομο μυστικό: Ειδικά αυτές τις ημέρες, μην ξεχάσεις την κρέμα ή τον ορό ματιών. Είναι πολύ σημαντική για να ξεκουράσει τα μάτια, αλλά και να «ανοίξει» το βλέμμα. Αν θέλεις να την ενισχύσεις ακόμη περισσότερο, τότε κάνε κομπρέσες αγγουριού το πρωί του ρεβεγιόν και μετά βάλε την κρέμα ματιών. Για τέλειο αποτέλεσμα εμπιστεύσου και πάλι τον ορό ματιών από τη σειρά Supra Radiance της Lierac.

Όγδοο μυστικό: Προσπάθησε να κοιμάσαι ανάσκελα. Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να κοιμόμαστε σε εμβρυακή στάση, όπως έχουν δείξει στατιστικές, αλλά οι ειδικοί επιμένουν: Ο καλύτερος τρόπος για να μην κάνεις ρυτίδες είναι να κοιμάσαι ανάσκελα. Γιατί; Διότι αν κοιμηθείς δεξιά ή αριστερά ή μπρούμυτα πιέζοντας το πρόσωπό σου στο μαξιλάρι, κατά τη διάρκεια του ύπνου άθελά σου, τραυματίζεις το δέρμα σου. Μάλιστα, με την πάροδο του χρόνου, αυτό το τραύμα, επιδεινώνεται προκαλώντας μόνιμες ρυτίδες. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι επειδή η κυκλοφορία του αίματος στο τμήμα του προσώπου που πιέζεται, διαταράσσεται, μπλοκάρεται η ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται.

Ένατο μυστικό: Πίνε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Καταναλώνοντας την κατάλληλη ποσότητα νερού ημερησίως βοηθάς τον οργανισμό σου σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά είναι η ενίσχυση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου εκ των έσω.

Δέκατο μυστικό: Μην ξεχνάς να χαμογελάς. Έτσι, θα δείχνεις σίγουρα ακόμη πιο λαμπερή τη βραδιά του ρεβεγιόν. Για λευκό χαμόγελο, εμπιστεύσου τη Blanx White Shock Protect

7 Δεκεμβρίου 2018
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.