Τα 5 δώρα που λατρεύουν τα αγόρια
Τα 5 δώρα που λατρεύουν τα αγόρια
Posted in: ΑΝΤΡΑΣ

Τα 5 δώρα που λατρεύουν τα αγόρια

Είναι γεγονός! Οι άντρες είναι οι μεγάλοι χαμένοι των δώρων. Ποτέ δεν τους θυμόμαστε, πάντα θεωρούμε ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι γιορτές, τα δώρα, ξεχνούν τα γενέθλιά τους κι ενίοτε και των άλλων. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά και να ισχύει, κρίμα δεν είναι να μην έχουν και τα αγόρια τα δωράκια τους;

Με αφορμή την International Men’s Day, σου βρήκαμε τα 5 δώρα που αγαπούν τα αγόρια:

  • Kit περιποίησης γενειάδας. Όσο κι αν υποκρίνονται ότι δεν τους ενδιαφέρει η εξωτερική τους εμφάνιση, τόσο θέλουν να περιποιηθούν το πρόσωπό τους και ό,τι το πλαισιώνει, όπως το μουστάκι ή το μούσι. Θα εκτιμήσει σίγουρα ένα τέτοιο δώρο.
  • Άρωμα. Διαχρονικό και unisex. Το λατρεύουν και άνδρες και γυναίκες. Και γιατί όχι άλλωστε;
  • Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής για fitness κι αντοχή. Αν γυμνάζεται ο σύντροφός σου, ο αδελφός σου ή ο κολλητός σου, μια τέτοια επιλογή είναι μονόδρομος.
  • Σετ δώρου με σαμπουάν, deodorant και shower gel για το γυμναστήριο ή το επαγγελματικό ταξίδι. Ποτέ ένας άνδρας δεν θα σκεφτεί να το αγοράσει, όσο χρήσιμο κι αν του είναι. Κάντο εσύ για αυτόν.
  • Παπούτσια. Δεν είναι ο καλύτερος φίλος μόνο των γυναικών. Άλλωστε είναι άκρως απαραίτητος και για τα δύο φύλα. Και οι άνδρες αγαπούν τα παπούτσια, καμιά φορά περισσότερο κι από τις γυναίκες. Ένα ζευγάρι ανατομικών boxers είναι stylish και σούπερ αναπαυτικά. Με λίγα λόγια, το ιδανικό δώρο.
19 Νοεμβρίου 2018
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.