Τα 6 απόλυτα χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον
Τα 6 απόλυτα χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον
Posted in: ΑΝΤΡΑΣ

Τα 6 απόλυτα χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον

Δεν έχει σημασία αν είναι σύζυγος, αδελφός, κολλητός, συνάδελφος, απλός φίλος ή ο έρωτας της ζωής σου. Τα δώρα για άνδρες είναι πάντα πονοκέφαλος. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή, οι άνδρες δεν είναι το ίδιο καταναλωτικοί όσο οι γυναίκες, αλλά πάντα εκτιμούν τα καλά δώρα.

Ιδού μια λίστα με τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον:

  • To Apivita Promo It' s a Man's World After Shave Balm & Tonic Mountain Tea Shower Gel. Είναι το ιδανικό δώρο για τους άνδρες που επιμένουν κλασικά και ξυρίζονται σε καθημερινή βάση κι ετοιμάζονται για χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι. Το ενυδατικό After Shave Κατά Των Ερεθισμών με Βάλσαμο & Πρόπολη καταπραΰνει πιθανούς ερεθισμούς, ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα, ενώ τονώνει και αναζωογονεί το πνεύμα, ενώ το αφρόλουτρο για το σώμα με αιθέρια έλαια με τσάι του Βουνού καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία.

  • Το Korres Pure Greek Olive Showergel Sea Salt. Αφρόλουτρο με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς και θαλασσινό αλάτι που καθαρίζει απαλά, ενώ θωρακίζει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Γιατί να το αγοράσεις; Γιατί όλοι οι άνδρες χρειάζονται ένα καλό ενυδατικό αφρόλουτρο, αλλά κανένας δεν θα φροντίσει να το αγοράσει μόνος του.

  • To Vican Wise Men All In One & Cardholder. Αν ψάχνεις το τέλειο δώρο για έναν σοβαρό businessman, τότε το βρήκες. Το Vican Wise Men All In One είναι ταυτόχρονα after-shave, ενυδατική και αντιγηραντική 24ωρη κρέμα για την ανδρική επιδερμίδα με υαλουρονικό, κολλαγόνο, ταυρίνη, Siberian Ginseng & ECB Factor. Συν τοις άλλοις, τώρα μπορείς να το αποκτήσεις στη συσκευασία δώρου στην οποία περιλαμβάνεται και ένα cardholder!

  • Korres Water / Cedar / Lime Eau de Toilette. Τι πιο κλασικό για δώρο από ένα ανδρικό άρωμα; Σου προτείνουμε το Korres Water / Cedar / Lime Eau de Toilette διότι η φρεσκάδα κι η δύναμη του νερού, μεταφέρεται σε δύο νέες αρωματικές συνθέσεις με μεγάλη ένταση και διάρκεια.

  • To Roger & Gallet Promo Bois d'Orange Eau de Parfumee και Gel Douche. Το συγκεκριμένο set δώρου της Roger & Gallet είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε άνδρα. Το άρωμα, δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Ντομινίκ Ροπιόν, περικλείει την αναζωογονητική φρεσκάδα των εσπεριδοειδών σε απόλυτη αρμονία, ενώ το αφρόλουτρο έχει ονειρεμένη φυτική σύνθεση εμπλουτισμένη με ενεργά φυσικά συστατικά. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα με πλούσιο ενυδατικό αφρό για μεταξένια επιδερμίδα.

  • Σετ ταξιδίου. Πάντα λύνουν τα χέρια όλων, είτε ανδρών είτε γυναικών, ειδικά όταν πρόκειται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο που τα πράγματα είναι πιο περιοριστικά, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και ένα πολύ ωραίο beauty gift.

19 Δεκεμβρίου 2018
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.