Vichy Liftactiv Peptide - C: Η νέα μαγική αντιγηραντική αμπούλα από τη Vichy!
Vichy Liftactiv Peptide - C: Η νέα μαγική αντιγηραντική αμπούλα από τη Vichy!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Vichy Liftactiv Peptide - C: Η νέα μαγική αντιγηραντική αμπούλα από τη Vichy!

Είχαμε ακούσει για αυτές, αλλά στις αρχές του προηγούμενου κατά τη διάρκεια του Συνέδριου Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας τις μάθαμε για τα καλά, οπότε και η Vichy τις παρουσίασε στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τις με 10% βιταμίνη C, βιοπεπτίδια και υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικές για λείανση των ρυτίδων, τόνωση και λάμψη. Πρόκειται για μια ακόμα καινοτομία της Vichy και ένα από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα για το 2019. Το brand ακόμα μια φορά αποδεικνύει τη φροντίδα του για τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Όπως ήδη γνωρίζεις, η επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά σε επιβλαβείς παράγοντες, οι οποίοι συμβάλλουν στην επιτάχυνση της γήρανσής της. Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να είναι ενδογενείς (ορμόνες, οξειδωτικό στρες, κ.α.) ή εξωγενείς (ακτινοβολία UV, ρύπανση, έλλειψη ύπνου, διατροφή, κ.α.). Οι νέες Liftactiv Ampoules έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιγηραντικά δερματολογικά συστατικά καθώς και μινιμαλιστική σύνθεση, μειώνοντας αισθητά τις ρυτίδες μέσα σε τέσσερεις εβδομάδες χρήσης και ενισχύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας.

Οι αμπούλες  Liftactiv Peptide- C είναι κατάλληλες για γυναίκες με ρυτίδες και θαμπή επιδερμίδα, που αναζητούν πρωτοποριακές αντιγηραντικές λύσεις. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε αντιγηραντικά δραστικά συστατικά (10% καθαρή βιταμίνη C, σύμπλοκο βιο-πεπτιδίων, υαλουρονικό οξύ) είναι ικανές να γεμίσουν όλους τους τύπους ρυτίδων, ενώ αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας.

5 Δεκεμβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.