Χάσε τα κιλά του καλοκαιριού με 7 λεπτά άσκησης την ημέρα
Χάσε τα κιλά του καλοκαιριού με 7 λεπτά άσκησης την ημέρα

Χάσε τα κιλά του καλοκαιριού με 7 λεπτά άσκησης την ημέρα

Κάθε φθινόπωρο τα ίδια. Λίγο τα παγωτά, λίγο τα φαγητά στην ταβέρνα στις διακοπές και η ζυγαριά σε δείχνει παραπάνω από το συνηθισμένο. Μην αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να διαθέσεις πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σου για να κάψεις το περιττό λίπος. Επτά λεπτά αρκούν!

Δες το παρακάτω βίντεο:

Σε συνδυασμό με την άσκηση, βοήθησε λίγο παραπάνω τον μεταβολισμό σου με τα εξής συμπληρώματα:

  • Health Aid Lipotropics με Βιταμίνες B & C

Το Lipotropic της Ηealth Aid είναι μια λιποδιαλυτική σύνθεση, που συντελεί στο μεταβολισμό των λιπών, στη δημιουργία ενζύμων και ορμονών, στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του συκωτιού, ενώ ταυτόχρονα, ελέγχει τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα και μειώνει το σωματικό βάρος. 

  • Solgar Lipotropic Factors

Το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors της Solgar είναι ένας συνεργιακός αποτελεσματικός συνδυασμός τριών φυσικών συστατικών της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης. Προστατεύει και συμβάλει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Βοηθάει στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Βοηθάει επίσης στη γράμμωση των μυών. Το Lipotropic Factors της Solgar μας βοηθά με φυσικό τρόπο να ξαναβρούμε και να διατηρήσουμε τον πιο καλλίγραμμο και υγιή εαυτό μας. Το Lipotropic Factors της Solgar βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους, συμβάλλει στην απομάκρυνση του λίπους από το ήπαρ, ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση και την ομαλή λειτουργία του ήπατος και συμβάλλει στον ομαλό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και των λιπών από το ήπαρ.

  • AGAN Metabolin-2

Σταθεροποιεί το σωματικό βάρος κι ισορροπεί τις μεταβολικές ορμόνες. Τo Metabolin-2 είναι ένα πρωτοποριακό φυτικό διατροφικό συμπλήρωμα που συνδυάζοντας τις δράσεις του Metabolaid® (πατενταρισμένο εκχύλισμα Hibiscus sabdariffa – ιβίσκος και Lippia citriodora – λουΐζα), και της τρυγικής L-carnitine, συμβάλλει θετικά στην εξισορρόπηση των μεταβολικών ορμονών (λεπτίνη-γκρελίνη-αδιπονεκτίνη) και στην επαναφορά και σταθεροποίηση του σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα.  To Metabolin-2 βοηθά υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα να επανακτήσουν και να διατηρήσουν σε βάθος χρόνου το ιδανικό τους βάρος, να βελτιώσουν την υγεία τους και να αποκτήσουν ποιότητα ζωής. Το Metabolin-2 επαναφέρει και σταθεροποιεί το σωματικό βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα και αποτρέπει την επαναπρόσληψη των χαμένων κιλών, εξισορροπεί το “ενεργειακό χάσμα” που εμφανίζεται μετά από απώλεια βάρους, λόγο αύξησης της ενέργειας που λαμβάνεται μέσω της τροφής και μείωσης της ενέργειας που καταναλώνεται μέσω καύσεων, ισορροπεί τις μεταβολικές ορμόνες (λεπτίνη*- γκρελίνη*- αδιπονεκτίνη*), επιδρά στο αίσθημα κορεσμού, στον έλεγχο της όρεξης και της επιθυμίας για λιπαρά, γλυκά και αλμυρά γεύματα, αυξάνει το μεταβολισμό των λιποκυττάρων ενεργοποιώντας την AMPK*, διατηρεί τον BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος) σε φυσιολογικά επίπεδα, αναστέλλει τη συσσώρευση λίπους στον λιπώδη ιστό και στο ήπα, δρα πάνω στον λιπώδη ιστό αναστέλλοντας τη συσσώρευση τριγλυκεριδίων, έχει θετική επίδραση στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

  • Lanes Kcaligram Feel Free Συμπλήρωμα διατροφής για τον έλεγχο βάρους

H ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιέχει α-κυκλοδεξτρίνη σε συνδυασμό με χρώμιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν θετικά στη διαχείριση βάρους, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και σωματικής άσκησης. Η άλφα κυκλοδεξτρίνη αποτελείται από διαλυτές διαιτητικές φυτικές ίνες, προερχόμενες από το άμυλο με ενζυματική παραγωγική διαδικασία, που σύμφωνα με μελέτη** έχει την ιδιότητα να δεσμεύει τα διατροφικά λίπη, εμποδίζοντας την απορρόφηση τους. Το χρώμιο συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα με αποτέλεσμα την μείωση του αισθήματος της πείνας, περιορίζοντας έτσι και την πρόσληψη επιπλέον θερμίδων. Το χρώμιο και ο ψευδάργυροςσυμβάλλουν στο μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών, όπως τα λίπη, οι πρωτεΐνες & οι υδατάνθρακες. Επίσης ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων.

Τέλος, σκότωσε το λίπος στα σημεία που έχει όψη του φλοιού πορτοκαλιού, κοινώς κυτταρίτιδα, με το Lierac Body- Slim Cryoactive, Κρυοενεργό Συμπύκνωμα. Για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, που είναι η πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της, και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, η LIERAC μεταφέρει τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης στη δερμοκοσμητολογία για τη δημιουργία του Προγράμματος κρυοενεργού αδυνατίσματος. Τo πρόγραμμα περιλαμβάνει το Κρυοενεργό συμπύκνωμα για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το Slimming Roller για βελτιστοποίηση του μασάζ. Ο όγκος του λευκού λιπώδους ιστού, που είναι αποθηκευμένος, μειώνεται με μία 360° δράση, σε όλα τα στάδια του σχηματισμού του. Εφοδιασμένο με τέσσερις cooling roll-on σφαίρες, προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα, ακόμη και στις πιο απρόσιτες. Χρησιμοποιείται με μία τεχνική εφαρμογής που σχεδιάστηκε ειδικά από expert στο μασάζ.

 

 

13 Σεπτεμβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.