Collazen Sun Screen Color Velvet Anti-Aging SPF 20 Αντηλιακό Προσώπου 50ml
Κωδικός: 156750
Barcode: 5214001438037
Βάρος Συσκευασίας: 80gr
Εξαντλημένο
Collazen Sun Screen Color Velvet Anti-Aging SPF 20 Αντηλιακό Προσώπου 50ml
Collazen Sun Screen Color Velvet Anti-Aging SPF 20 Αντηλιακό Προσώπου 50ml Collazen Sun Screen Color Velvet Anti-Aging SPF 20 Αντηλιακό Προσώπου 50ml

Collazen Sun Screen Color Velvet Anti-Aging SPF 20 Αντηλιακό Προσώπου 50ml

Βάλε τον ήλιο στη Ζωή σου!

CollaZen Color Velvet Sun Screen Anti-Aging SPF 20 συνδυάζει αντηλιακή προστασία και μοναδική αντιρυτιδική δράση.

Τα φυσικά και οργανικά φίλτρα προστατεύουν αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία. Η καινοτόμος φόρμουλα με stevia, Tamarind seed και κολλαγόνο συμβάλλουν στην πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων. Καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα κάτω από τον ήλιο προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης χαρίζοντας λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και νεανική όψη.

Η φόρμουλα της CollaZen Sun Screen Color Velvet περιλαμβάνει:

  • Στέβια απαλύνει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Επίσης, βοηθά τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων πληγές, κηλίδες, το έκζεμα, και την ακμή.
  • Tamarind Seed Extract Το δέντρο Tamarind προέρχεται από την Ανατολική Αφρική και καλλιεργείται σε πολλές διαφορετικές τροπικές χώρες. Οι καρποί περιέχουν σπόρους με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυσακχαρίτες – κυρίως γαλακτοξυγλυκάνες. Τα ενεργά συστατικά του εκχυλίσματος σπόρων Tamarind έχουν μεγάλο πλεονέκτημα στην φροντίδα του δέρματος, την ελαστικότητα, την ενυδάτωση και την ομαλότητα. Σε μια πρόσφατη μελέτη, το εκχύλισμα σπόρων Tamarind βρέθηκε να ξεπερνά το Hyaluronic Acid στην ενυδάτωση του δέρματος και την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • Κολλαγόνο Το κολλαγόνο προσφέρει σύσφιξη του δέρματος, βελτίωση της υφής και αξεπέραστη ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας.
  • Βιταμίνη Ε Απαραίτητη βιταμίνη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Χρήση

Εφαρμόστε την αντηλιακή κρέμα σε στεγνό πρόσωπο και μάτια πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε την αντηλιακή σας κρέμα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Collazen
Barcodes 5214001438037
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.