Coverderm Perfect Legs 50ml n.2, (SPF 16)
Κωδικός: 128794
Barcode: 5201580902929
Βάρος Συσκευασίας: 86gr
Εξαντλημένο
Coverderm Perfect Legs 50ml n.2, (SPF 16)
Coverderm Perfect Legs 50ml n.2, (SPF 16) Coverderm Perfect Legs 50ml n.2, (SPF 16) Coverderm Perfect Legs 50ml n.2, (SPF 16)

Το επαναστατικό αδιάβροχο make-up Coverderm Perfect Legs που καλύπτει τέλεια οποιαδήποτε ατέλεια στο σώμα και στα πόδια, όπως ευρυαγγείες, κιρσούς, ραγάδες, φλεβίτιδα, λεύκη, ουλές, καψίματα, σημάδια, ελιές, μελανιές, κυτταρίτιδα και τατουάζ.
Είναι κρεμώδες και ελαστικό για τέλεια και εύκολη εφαρμογή. Συγχρόνως, χάρη στον υψηλό αντιηλιακό δείκτη SPF 16 που διαθέτει, προστατεύει ολοκληρωτικά τα ευαίσθητα σημάδια (όπως φλεβίτιδα) στο σώμα και στα πόδια από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.
Το Coverderm Perfect Legs παραμένει αναλλοίωτο στο δέρμα, επιτρέποντάς του συγχρόνως να αναπνέει ελεύθερα. Δεν "σπάει", ακόμα και κάτω από σκληρές συνθήκες, όπως άθληση (ακόμα και κολύμπι)! Είναι υποαλλεργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε όλους τους τύπους δέρματος.
Διατίθεται σε 9 αποχρώσεις.

Τρόπος χρήσης: Βάλτε μικρή ποσότητα του επιλεγμένου χρώματος στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε και απλώστε με τις άκρες των δαχτύλων σας. "Σβήστε" το make-up στις άκρες για να ταιριάξετε την απόχρωση με αυτή του δέρματός σας. Για τέλειο αποτέλεσμα, πιέστε ελαφρά την περιοχή κάλυψης με ένα νωπό χαρτομάντηλο και περιμένετε 2-3 λεπτά για να στεγνώσει. Αφαιρέστε το make-up με σαπούνι και νερό.

Απίστευτα κρεμώδες, εύκολο στην εφαρμογή, αδιάβροχο μακιγιάζ που κρύβει τα σημάδια του δέρματος και επίσης προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Coverderm
Barcodes 5201580902929
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.