Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ
Κωδικός: 157029
Barcode: 5052197030891
Βάρος Συσκευασίας: 176gr
Εξαντλημένο
Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ
Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία, 40τμχ

Durex Προφυλακτικά Surprise Με Ποικιλία

Τα προφυλακτικά Durex Surprise Me Variety, είναι κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό latex.


Το πακέτο περιέχει:
10 Προφυλακτικά Durex Sensitive (κόκκινο φακελάκι)


• Πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση
• Ονομαστικό Πλάτος: 56mm
10 Προφυλακτικά Extra Safe (μπλε φακελάκι)
• Διαφανή, πιο παχιά προφυλακτικά, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.
• Ονομαστικό Πλάτος: 56mm
10 Προφυλακτικά Pleasuremax (ροζ φακελάκι)
• Με μοναδικά τοποθετημένες διεγερτικές ραβδώσεις και κουκίδες.
• Ονομαστικό Πλάτος: 56mm
10 Προφυλακτικά Tickle Me (μαύρο φακελάκι)
• Με μοναδικά τοποθετημένες ραβδώσεις.
• Ονομαστικό Πλάτος: 53mm

Οδηγίες Χρήσης

Διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες, ειδικά αν χρησιμοποιείτε τα προφυλακτικά για πρωκτική ή στοματική ερωτική επαφή. Κρατήστε την εξωτερική συσκευασία για μελλοντική αναφορά.
Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης στη συσκευασία του προφυλακτικού πριν το χρησιμοποιήσετε. Αν η συσκευασία είναι ορατά φθαρμένη, πετάξτε το προφυλακτικό και χρησιμοποιήστε ένα νέο από άθικτη συσκευασία. Ανοιξτε τη συσκευασία απο την πλευρά που είναι οδοντωτή και χειριστείτε προσεκτικά το προφυλακτικό, επειδή μπορεί να υποστεί ζημιές από τα νύχια ή αιχμηρά αντικείμενα.
Φορέστε το προφυλακτικό πριν αγγίξει το πέος ο σύντροφός σας. Αυτό βοηθά στην πρόληψη τόσο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης όσο και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών. Με το ρολό στο εξωτερικό, πιέστε την κατάληξη και τοποθετήστε το προφυλακτικό στην άκρη του πέους στη στύση. Ξεδιπλώστε κάτω προς τη βάση. Σταματήστε και ελέγξτε αν νιώσετε ότι το προφυλακτικό γλυστράει ή πιέζει υπερβολικά στο πέος επειδή αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο. Το προφυλακτικό πρέπει να αφαιρεθεί σύντομα μετά την εκσπερμάτωση. Το προφυλακτικό πρέπει να κρατιέται καλά στη θέση του στη βάση του πέους πριν το αφαιρέσουμε. Το πετάμε σε ενα καλάθι και ποτέ στην τουαλέτα.
Χρησιμοποιήστε μόνο λιπαντικά που συνιστούνται για χρήση με προφυλακτικά. Τα λιπαντικά με βάση το λάδι (βαζελίνη, βρεφικό λάδι κλπ) καθώς και φάρμακα που εφαρμόζονται στο πεός ή το αιδοίο μπορούν να προκαλέσουν ζημιές στα προφυλακτικά.


ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝ:

νιώσετε δυσφορία ή ερεθισμό κατά τη χρήση των προφυλακτικών. Τα προφυλακτικά αυτά είναι από φυσικό ελαστικό latex, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, ακόμα και αναφυλακτικό σοκ αν ο χρήστης είναι αλλεργικός στο latex.
Χρησιμοποιήστε ένα προφυλακτικό μία φορά μόνο. Η επαναχρησιμοποίηση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο σπασίματος ή λοίμωξης. Καμία μέθοδος αντισύλληψης δεν προσφέρει 100% προστασία έναντι της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, του ιού του AIDS ή άλλων σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών. Δερματολογικά ελεγμένα.
100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Durex
Barcodes 5052197030891
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.