Ecomil Ρόφημα Καρύδας με Ασβέστιο Χωρίς Ζάχαρη, 1l
Κωδικός: 157991
Barcode: 8428532230276
Βάρος Συσκευασίας: 1189gr
Εξαντλημένο
Ecomil Ρόφημα Καρύδας με Ασβέστιο Χωρίς Ζάχαρη, 1l
Ecomil Ρόφημα Καρύδας με Ασβέστιο Χωρίς Ζάχαρη, 1l

Ecomil Ρόφημα Καρύδας με Ασβέστιο Χωρίς Ζάχαρη

Όλη η μαγεία της καρύδας με τα ωφέλιμα συστατικά της τα βρίσκουμε στο ρόφημα καρύδας Ecomil το οποίο εμπλουτίστηκε με ασβέστιο χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.Προϊόν vegan δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Γιατί καρύδα;Για αιώνες πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν σεβαστό στην διατροφική αξία της καρύδας που συχνά ονομάζεται , « Το Δέντρο της Ζωής » . Στη δυτική κοινωνία ,της καρύδας στην υγεία μόλις έχουν αρχίσει να γίνονται κατανοητά. Το μυστήριο εμφανίζεται στα ωφέλιμα λιπαρά που βρίσκονται στις καρύδες . Αν και οι καρύδες περιέχουν κορεσμένα λιπαρά , μια πιο προσεκτική εξέταση δείχνει ότι δεν δημιουργούν πρόβληματα υγείας όλα τα κορεσμένα λίπη. Η καρύδα αντιπροσωπεύει κορεσμένα λιπαρά χορτοφαγικής προέλευσης.
Αποτελείται από μέσης αλύσου λιπαρά οξέα ( MCFA ) . Οι επιστήμονες έχουν από καιρό αναγνωρίσει τα MCFA : όπως λαυρικό και καπρικό οξύ για τις αντι – ιικές και αντι – μικροβιακές ιδιότητες τους .
Το σώμα Χρησιμοποιεί τα MCFAs ως ενέργεια αντί να τα  αποθηκεύσει ως λίπος .
Εδώ είναι μερικά μόνο από τα οφέλη για την υγεία που αποδίδονται στην καρύδα : Οι πολιτισμοί που καταναλώνουν καρύδα σε όλο τον κόσμο έχουν χαμηλότερη συχνότητα καρδιακών παθήσεων. Το λαυρικό οξύ που υπάρχει σε αφθονία στο έλαιο καρύδας διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην οικοδόμηση του ανοσοποιητικού συστήματος.Το σύστημά μας το μετατρέπει σε αντιβακτηριακές και αντι-ιικές ουσίες που ονομάζεται » μονολαυρίνη » και καταστρέφει ιούς και ασθένειες. Το λαυρικό οξύ εμφανίζεται φυσικά στο ανθρώπινο μητρικό γάλα και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη θρέψη και προστασία των βρεφών από λοιμώξεις.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής ECOMIL
Barcodes 8428532230276
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.