Ελληνικός Βιολογικός Χυμός Ρόδι, 200ml
Κωδικός: 156224
Barcode: 5204217920280
Βάρος Συσκευασίας: 416gr
Εξαντλημένο
Ελληνικός Βιολογικός Χυμός Ρόδι, 200ml
Ελληνικός Βιολογικός Χυμός Ρόδι, 200ml

Ελληνικός Βιολογικός Χυμός Ρόδι, 200ml

100% ελληνικός φυσικός χυμός από ρόδια βιολογικής γεωργίας από την περιοχή της Μακεδονίας.

Δεν περιέχει ζάχαρη και ξεχωρίζει από την ελαφριά υπόξινη γεύση του. Δεν προέρχεται από συμπηκνωμένο χυμό.

Το ρόδι είναι μια μεγάλη πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, ωμέγα 5 πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους. Ο χυμός του φρούτου είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α , C και Ε και μέταλλα όπως ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ.

Το Ρόδι έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς στη μέση και την Άπω Ανατολή για πολλές χιλιάδες χρόνια . Είχε χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό για να θεραπεύσει ασθένειες όπως τα έλκη και διάρροια Είναι γνωστό για τη μείωση της αθηροσκλήρωσης, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες της καρδιακής νόσου . Επίσης, μειώνει τον κίνδυνο της απόφραξης των αρτηριών που μπορεί να προκαλέσει τον περιορισμό της ροής του αίματος προς την καρδιά και τον εγκέφαλο.

Διατηρεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα:

Παρά το γεγονός ότι ο χυμός του ροδιού περιέχει φρουκτόζη , δεν ανυψώσει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα , όπως κάνουν άλλοι χυμοί φρούτων. Μελέτες έχουν δείξει ότι δεν υπήρξε σημαντική αύξηση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα των διαβητικών που έπιναν κάθε μέρα χυμό από ρόδι, για μια περίοδο 2 εβδομάδων.

Ο χυμός ροδιού μπορεί να βοηθήσει και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης , μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του πρόσωπο που προκαλούνται από τη συνεχή έκθεση στον ήλιο. Βοηθά επίσης στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος και την πρόληψη των σκούρων κηλίδων.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
Barcodes 5204217920280
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.