Apivita Herbal Cream Hypericum, 40ml
Κρέμα με Βάλσαμο
Κωδικός: 129011
Barcode: 5201279013806
Βάρος Συσκευασίας: 70gr
Εξαντλημένο
Κρέμα με Βάλσαμο
Apivita Herbal Cream Hypericum, 40ml
Apivita Herbal Cream Hypericum, 40ml

Apivita Herbal Cream Hypericum Κρέμα με Βάλσαμο

Με 97% φυσικά συστατικά.

Χρησιμοποιείται για ήπια θερμικά και ηλιακά εγκαύματα, για εκζέματα, για ατοπικές δερματίτιδες, για ψωριάσεις, για πρόληψη δημιουργίας πληγών από κατακλίσεις αλλά και επούλωση. Ενυδατώνει την πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από βάλσαμο (υπέρικο) για την αναπλαστική και καταπραϋντική του δράση.

Περιέχει: 5% λάδι βάλσαμου, 0,5% εκχύλισμα βάλσαμου, 70% έγχυμα βάλσαμου.

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Χωρίς: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propyleneglycol, Ethanolamines, Colorants, Άρωμα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3+ ΕΤΩΝ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε, με απαλές κινήσεις, επαρκή ποσότητα στην περιοχή όπου υπάρχει ανάγκη. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την ημέρα για όσο διάστημα κρίνετε απαραίτητο. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο μετά την εφαρμογή. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Το κρέμα με βάλσαμο έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 97% φυσικά συστατικά. ΜΕ: Βάλσαμο*, Καλέντουλα*, Πρόπολη, Αλόη*, Μελισσοκέρι*, Αλλαντοϊνη, Γλυκύριζα, Προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη Α, Βισαβολόλη, Αιθ. έλαιο* λεβάντα. Το νερό έχει αντικατασταθεί από έγχυμα βάλσαμο (υπέρικο). *(Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες).

Συσκευασία: Χαρτινη συσκευασία με σωληνάριο 40 ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

Για ήπια θερμικά & ηλιακά εγκαύματα, εκζέματα, ατοπικές δερματίτιδες, ψωριάσεις, πρόληψη δημιουργίας πληγών από κατακλίσεις αλλά & επούλωση. Ενυδατώνει την πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279013806
Προϊοντική Σειρά Herbal Cream
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.