Frezyderm Baby Cream, 50ml
Προστατευτική & Αδιάβροχη Κρέμα καθημερινής περιποίησης της μηρογεννητικής περιοχής μετά την αλλαγή της πάνα
Κωδικός: 118900
Barcode: 5202888101076
Βάρος Συσκευασίας: 84gr
Σε απόθεμα
- +
9,41 €
Προστατευτική & Αδιάβροχη Κρέμα καθημερινής περιποίησης της μηρογεννητικής περιοχής μετά την αλλαγή της πάνα
Frezyderm Baby Cream, 50ml
Frezyderm Baby Cream, 50ml Frezyderm Baby Cream, 50ml

Frezyderm Baby Cream

Ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου για την βελτίωση των ερεθισμών και του συγκάματος χωρίς παρεμπόδιση της αναπνοής του δέρματος.
Χωρίς parabens

Απαλή, προστατευτική και αδιάβροχη κρέμα καθημερινής περιποίησης της μηρογεννητικής περιοχής μετά την αλλαγή της πάνας. Δημιουργεί φραγμό προστασίας και απομονώνει το δέρμα από την υγρασία, και τις ερεθιστικές εκκρίσεις, επουλώνει τις αμυχές και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων καθώς προστατεύει από το παράτριμμα.

Η σύνθεση της είναι ειδικά μελετημένη για τα βρέφη και περιέχει χαμηλό ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου, που μειώνει τους ερεθισμούς και το σύγκαμα, επιτρέποντας στο δερματάκι του φυσιολογική λειτουργία αναπνοής. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα δημιουργώντας ένα λεπτό φιλμ προστασίας χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα και αφαιρείται εύκολα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Εμπλουτισμένη σε χαμομηλέλαιο που έχει άριστες καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες και πανθενόλη για ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας.

Δερματολογικά Ελεγμένο

  • Βρέφη
  • Αλλαγή πάνας
  • Παράτριμμα (Το παράτριμμα είναι έντονο ερύθημα και εμφανίζεται στην μηρογεννητική περιοχή. Οφείλεται στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα το οποίο ερεθίζεται από τις εκκρίσεις, την διάρροια, την τριβή με την πάνα ή την ακατάλληλη πάνα, και την κακή υγιεινή.)

Εκχύλισμα Χαμομηλιού: Aντιφλογιστική, καταπραϋντική δράση

Πανθενόλη: Aνάπλαση | Επούλωση

Οξείδιο του ψευδαργύρου (ZnO): Aντισηπτική, αδιαβροχοποιητική δράση

Ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου για την βελτίωση των ερεθισμών & του συγκάματος χωρίς παρεμπόδιση της αναπνοής του δέρματος.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.