Frezyderm Set Baby Cream 175ml & Δώρο Baby Foam 80ml
Κωδικός: 123638
Barcode: 5202888221637
Βάρος Συσκευασίας: 591gr
Εξαντλημένο
Frezyderm Set Baby Cream 175ml & Δώρο Baby Foam 80ml
Frezyderm Set Baby Cream 175ml & Δώρο Baby Foam 80ml

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BABY CREAM ΜΕ ΔΩΡΟ BABY FOAM

Για την απόλυτη προστασία της βρεφικής επιδερμίδας μετά την αλλαγή της πάνας υπάρχει το πακέτο με την Baby Cream 175ml σε συσκευασία δώρου με τον απαλό αφρό καθαρισμού Baby Foam σε ειδικό μέγεθος, 80ml.

Κρέμες Αλλαγής Πάνας

BABY CREAMBABY CREAM

Ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου για την βελτίωση των ερεθισμών και του συγκάματος χωρίς παρεμπόδιση της αναπνοής του δέρματος.
Χωρίς parabens

Απαλή, προστατευτική και αδιάβροχη κρέμα καθημερινής περιποίησης της μηρογεννητικής περιοχής μετά την αλλαγή της πάνας. Δημιουργεί φραγμό προστασίας και απομονώνει το δέρμα από την υγρασία, και τις ερεθιστικές εκκρίσεις, επουλώνει τις αμυχές και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων καθώς προστατεύει από το παράτριμμα.

Η σύνθεση της είναι ειδικά μελετημένη για τα βρέφη και περιέχει χαμηλό ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου, που μειώνει τους ερεθισμούς και το σύγκαμα, επιτρέποντας στο δερματάκι του φυσιολογική λειτουργία αναπνοής. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα δημιουργώντας ένα λεπτό φιλμ προστασίας χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα και αφαιρείται εύκολα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Εμπλουτισμένη σε χαμομηλέλαιο που έχει άριστες καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες και πανθενόλη για ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας.

Δερματολογικά Ελεγμένο

  • Βρέφη
  • Αλλαγή πάνας
  • Παράτριμμα (Το παράτριμμα είναι έντονο ερύθημα και εμφανίζεται στην μηρογεννητική περιοχή. Οφείλεται στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα το οποίο ερεθίζεται από τις εκκρίσεις, την διάρροια, την τριβή με την πάνα ή την ακατάλληλη πάνα, και την κακή υγιεινή.)

Εκχύλισμα Χαμομηλιού: Aντιφλογιστική, καταπραϋντική δράση
Πανθενόλη: Aνάπλαση | Επούλωση
Οξείδιο του ψευδαργύρου (ZnO): Aντισηπτική, αδιαβροχοποιητική δράση

Βρεφικά Καλλυντικά

BABY FOAMBABY FOAM

Χωρίς αλκοόλη, προωθητικό αέριο και parabens

Απαλός αφρός καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή του βρεφικού δέρματος. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς και παράλληλα ενισχύει τον υδρολιπιδικό μανδύα δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας από εξωτερικούς παράγοντες. Τα ενυδατικά, μαλακτικά και αντιφλογιστικά συστατικά που περιέχει ενυδατώνουν, φροντίζουν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.

Χάρη στην ειδική αντλία, ο αφρός είναι έτοιμος για να προσφέρει εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Δεν χρειάζεται τρίψιμο και σφουγγάρι και αφαιρείται πανεύκολα με ένα χαρτομάντιλο ή με νερό. Είναι ιδανικό για χρήση εκτός σπιτιού, σε περιπτώσεις τοπικού καθαρισμού, όπως για την αλλαγή πάνας και το πλύσιμο χεριών.

  • Βρέφη
  • Τοπικό καθαρισμό χωρίς ξέβγαλμα
  • Καθαρισμό χεριών (σχολείο, παιχνίδι)
  • Καθαρισμό ασθενών (πάνες ακράτειας)
  • Κατακλίσεις

Ήπια επιφανειοδραστικά: Αποτελεσματικός καθαρισμός χωρίς ερεθισμούς
Εκχύλισμα χαμομηλιού: Αντιφλογιστική, καταπραϋντική δράση
Πρωτεΐνες σίτου: Ενίσχυση του υδρολιπιδικού μανδύα | Ελαχιστοποίηση βλαπτικών επιδράσεων από εξωτερικούς παράγοντες
Ενυδατικά, μαλακτικά και αντιφλογιστικά συστατικά: Επουλωτική και αντιερεθιστική δράση

Για την απόλυτη προστασία της βρεφικής επιδερμίδας μετά την αλλαγή της πάνας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Frezyderm
Barcodes 5202888221637
Προϊοντική Σειρά Baby Line
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.