Gehwol Corn Protection Ring G Small, Προστατευτικός Δακτύλιος Κατά των Κάλων Τύπου G 3τμχ
Κωδικός: 121729
Barcode: 4013474116555
Βάρος Συσκευασίας: 32gr
Σε απόθεμα
- +
11,57 €
Gehwol Corn Protection Ring G Small, Προστατευτικός Δακτύλιος Κατά των Κάλων Τύπου G 3τμχ
Gehwol Corn Protection Ring G Small, Προστατευτικός Δακτύλιος Κατά των Κάλων Τύπου G 3τμχ Gehwol Corn Protection Ring G Small, Προστατευτικός Δακτύλιος Κατά των Κάλων Τύπου G 3τμχ

Gehwol Corn Protection Ring G

Προστατευτικός δακτύλιος G για κάλους

Αντιπιεστικό και προστατευτικό επικάλυμμα πολυμερούς γέλης, τύπου G.

Aνακούφιση στα μέτρα σας!

Απλώνεται και στις τρεις διαστάσεις γύρω από τον ερεθισμένο κάλο με αποτέλεσμα την πλήρη ανακούφιση από τον πόνο. Όσο για την επιτυχία του; Τεντώνει, χαμηλώνει και οδηγεί το δάκτυλο στην κανονική του θέση. Επιπλέον, αποφορτίζει την αντίστοιχη άρθρωση του δακτύλου και περιορίζει τη δημιουργία κάλων. Είναι ένα ιδιαίτερα απαλό, μαλακό και ιδανικά προστατευτικό επίθεμα κατά των κάλων. Ανακουφίζει άμεσα απο τον πόνο. Ιατρικό βοήθημα.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Πλένεται με νερό και απαλό καθαριστικό.

Σημείωση : Ο σχηματισμός των κάλων εκτός του ότι μας ενοχλεί αισθητικά, πολλές φορές προκαλεί και πόνο. Προσοχή όμως, σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε μόνοι σας να τους αφαιρέσετε «κόβοντάς» τους! Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό! Αντιμετωπίστε το με τη χρήση των ειδικών επικαλυμμάτων ενώ για δύσκολες περιπτώσεις απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους γιατρούς.

Σημαντικό : Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και περιποίησης από την GEHWOL, για την υγεία των ποδιών σας !

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει !

Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία !

Ανακουφίζει Άμεσα απο τον Πόνο, τεντώνει, χαμηλώνει & οδηγεί το Δάκτυλο στη Σωστή του Θέση, αποφορτίζοντας την Αντίστοιχη Άρθρωση.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.