Gehwol Med Nail Protection Pen Stick, 3ml
Κωδικός: 119760
Barcode: 4013474117033
Βάρος Συσκευασίας: 28gr
Εξαντλημένο
Gehwol Med Nail Protection Pen Stick, 3ml
Gehwol Med Nail Protection Pen Stick, 3ml

Gehwol Med Nail Protection Pen Stick
Πενάκι Προστασίας Νυχιών

Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και περιποίησης από την GEHWOL, για την υγεία των ποδιών σας!

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει! Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία!

Gehwol med - Η θεραπευτική σειρά της GEHWOL.

Gehwol med Nail Protection Pen Stick - Περιποιητικό stick για την καθημερινή φροντίδα και αντιμυκητιασική προστασία των νυχιών σας.

Διασφαλίζει τη μακροχρόνια υγεία των νυχιών. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις μυκητιάσεις και δίνει ελαστικότητα στα εύθραυστα και ρωγμώδη νύχια. Μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Η πρακτική συσκευασία του, τα πολύτιμα συστατικά του, όπως το έλαιο jojoba και η βιταμίνη Ε, αλλά και η άμεση δράση του το καθιστούν προϊόν-σταρ της σειράς.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

Συσκευασία: Σωληνάριο stick 3 ml.

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.