Gehwol Med Protective Nail and Skin Cream, 15ml
Κωδικός: 120229
Barcode: 4013474117132
Βάρος Συσκευασίας: 33gr
Εξαντλημένο
Gehwol Med Protective Nail and Skin Cream, 15ml
Gehwol Med Protective Nail and Skin Cream, 15ml Gehwol Med Protective Nail and Skin Cream, 15ml

Gehwol Med Protective Nail and Skin Cream
Προστατευτική Κρέμα Νυχιών και Δέρματος

Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και περιποίησης από την GEHWOL, για την υγεία των ποδιών σας!

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει! Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία!

GEHWOL med - Η θεραπευτική σειρά της GEHWOL.

GEHWOL med Protective Nail & Skin Cream - Προστατευτική κρέμα με αντιμυκητιασική δράση στα νύχια των άκρων και ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών.

Εμποδίζει τη δημιουργία μυκητιασικών μολύνσεων, συμβάλλει στην ολοκληρωμένη φροντίδα νυχιών και δέρματος, ενώ χαρίζει ελαστικότητα στα εύθραυστα και σκληρά νύχια. Χρησιμοποιείται εύκολα και δρα αμέσως. Χάρη στο λάδι βλαστών σιταριού και την πανθενόλη, που περιέχει στη σύνθεσή της χαρίζει υγεία, ελαστικότητα και λάμψη.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.