Apivita Essential Oil Patchouli, 10ml
Αιθέριο έλαιο Πατσουλί
Κωδικός: 124556
Barcode: 5201279005115
Βάρος Συσκευασίας: 52gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
10,32 €
Αιθέριο έλαιο Πατσουλί
Apivita Essential Oil Patchouli, 10ml
Apivita Essential Oil Patchouli, 10ml

100% βιολογικό αιθέριο έλαιο.

Το πατσουλί έχει πλούσιο, προκλητικό άρωμα και στην αρχαία Ινδία το χρησιμοποιούσαν ως αφροδισιακό. Θεωρείται ότι βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Ομορφιά: Βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Μαλακώνει και απαλύνει το σκληρό, ξηρό και σκασμένο δέρμα. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμά τις ρυτίδες. Αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Σώμα: Μειώνει την εφίδρωση και τις εξάψεις κατά την εμμηνόπαυση. Μειώνει την κατακράτηση υγρών.

Πνεύμα και Νους: Λειτουργεί ως χαλαρωτικό σε μικρές ποσότητες και ως διεγερτικό σε μεγάλες. Ανακουφίζει από το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη. Επαναφέρει τη χαρά στη ζωή.

Συνδυάζεται με: γεράνι, λεβάντα, νέρολι, βασιλικό, φασκόμηλο, περγαμόντο, γκρέιπφρουτ, γιασεμί.

Τρόπος Χρήσης: Χρήση στην αρωματοθεραπεία:

Για μια εξωτική και αισθησιακή νύχτα: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί στη κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια ή εναλλακτικά, προσθέστε 3 σταγόνες μαζί με 6 σταγόνες σανδαλόξυλο και 6 σταγόνες τριαντάφυλλο.

Άγχος, νευρικότητα και κατάθλιψη: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί στο μπάνιο.

Λάδι προσώπου για ρυτίδες, χαλάρωση και θαμπό δέρμα: Προσθέστε 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί σε 50ml έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς ή jojoba ή εναλλακτικά, 8 σταγόνες μαζί με 15 σταγόνες νέρολι 5% και εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπο.

Για ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα - ιδανικό για ξηρές φτέρνες και αγκώνες: Προσθέστε 25 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί σε 50ml έλαιο καλέντουλας και εφαρμόστε στα σημεία που χρειάζονται περιποίηση.

Για κατακράτηση υγρών, καθώς και για τη μείωση εξάψεων κατά την εμμηνόπαυση: Προσθέστε 35 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί σε 100ml έλαιο αμυγδάλου ή εναλλακτικά 20 σταγόνες μαζί με 15 σταγόνες γεράνι και κάντε μασάζ στο σώμα.

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια: Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά: Pogostemon Cablin Oil. Μεικτό βάρος (g)=45.

Συσκευασία: Γυάλινο Φιαλίδιο 10ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

100% βιολογικό, Με πολλαπλές ιδιότητες & δυνατότητες χρήσης,Με πλούσιο, προκλητικό άρωμα, Βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας,Μαλακώνει & απαλύνει το σκληρό, ξηρό & σκασμένο δέρμα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279005115
Προϊοντική Σειρά Essential Oil
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.