Pharmasept Tol Velvet Hair Energizing Shampoo για ξηρά μαλλιά,250ml
Κωδικός: 111785
Barcode: 5205122001026
Βάρος Συσκευασίας: 315gr
Εξαντλημένο
Pharmasept Tol Velvet Hair Energizing Shampoo για ξηρά μαλλιά,250ml
Pharmasept Tol Velvet Hair Energizing Shampoo για ξηρά μαλλιά,250ml

Pharmasept Tol Velvet: Για την ολοκληρωμένη καθημερινή προσωπική υγιεινή

Tol Velvet Hair Energizing Shampoo

Δυναμωτικό σαμπουάν για ξηρά μαλλιά που ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας, ανακουφίζει από την ξηροδερμία και προστατεύει από το σπάσιμο & τη ψαλίδα.

Καθημερινή ενδυνάμωση & ολοκληρωμένη φροντίδα

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από το άγχος, την κακή διατροφή και την ρύπανση. Το Tol Velvet Energizing Shampoo της Pharmasept είναι ένα τονωτικό σαμπουάν καθημερινής χρήσης που συνδυάζει εκχυλίσματα Saw Palmetto, ρίζας Maca από τις Περουβιανές Άνδεις και Βιοτίνης. Χάρη σε αυτή την πρωτοποριακή σύνθεση, εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής, θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα και ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας έως και 93% (in vitro tests), αφήνοντάς τα γεμάτα υγεία και λάμψη. Επιπλέον, πέρα από την δράση του σαν φόρμουλα ενδυνάμωσης για αραιά & αδύναμα μαλλιά, ο συνδυασμός των φυτικών συστατικών του καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ανακουφίζει από ξηροδερμία και προστατεύει την τρίχα από την ψαλίδα & το σπάσιμο. Κατάλληλο και για βαμμένα μαλλιά. Ιδανικό και για περιπτώσεις τριχόπτωσης.

Καινοτομία πάνω στην ενδυνάμωση:

Εκχύλισμα Maca root: Μελέτες αποδεικνύουν, ότι το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά εκχύλισμα Maca, ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας έως και 93% (in vitro tests), μετά από 8 – 10 εφαρμογές,

Saw Palmetto: Tονώνει το τριχωτό της κεφαλής και αποκαθιστά την υγεία του δέρματος,

Βιοτίνη, Ουρία, Προβιταμίνη Β5: Ενδυναμώνουν τα μαλλιά από τη ρίζα. Η βιταμίνη F, η Ουρία και η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν ενώ ταυτόχρονα δυναμώνουν και χαρίζουν υγεία στο στέλεχος της τρίχας, προστατεύοντάς το από το σπάσιμο και την ψαλίδα, χαρίζοντας υγεία και ελαστικότητα στα μαλλιά.

Ορατά αποτελέσματα ενάντια στην ξηροδερμία:

Ένας καινοτόμος συνδυασμός Γλυκόζης, Ξυλιτόλης και του φυσικού ενυδατικού παράγοντα Sodium PCA μειώνει την απώλεια υγρασίας εξισορροπώντας την, εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και ανακουφίζει άμεσα από τη ξηροδερμία και το κνησμό. Το εκχύλισμα Aloe Vera, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συμπληρώνει την απαλυντική δράση στο δέρμα του κεφαλιού.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε μια ποσότητα στην παλάμη σας και κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε μερικά λεπτά, ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε εάν χρειάζεται.

Ελληνικό προϊόν

Δερματολογικά Ελεγμένο

Allergens / Parabens free

Συσκευασία: Φιαλίδιο με καπάκι 250ml (Με ταινία ασφαλείας).

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http:// www.pharmasept.gr/

Τονωτικό σαμπουάν καθημερινής χρήσης που ρυθμίζει τη λιπαρότητα, Η πρωτοποριακή του σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα & βιταμίνες ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας & ενδυναμώνει τα μαλλιά.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.