Remescar cream, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα, 50ml
Κωδικός: 100317
Barcode: 5425012531154
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Remescar cream, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα, 50ml
Remescar cream, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα, 50ml

Eυρυαγγείες

Οι ευρυαγγείες είναι μικρά διεσταλμένα αγγεία του δέρματος που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα ως μωβ, μπλε ή κόκκινα τριχοειδή αγγεία. Μοιάζουν με τους κιρσούς, όμως οι ευρυαγγείες είναι λεπτότερες σε διάμετρο και δεν ψηλαφίζονται. Το Remescar για Ευρυαγγείες είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο και κλινικά μελετημένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών. Το προϊόν δρα μέσω του σχηματισμού ενός αδιαπέραστου φιλμ μακράς διαρκείας που καλύπτει πλήρως την πάσχουσα περιοχή- επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει- με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποκατάστασή της. Ανεξάρτητη κλινική μελέτη έδειξε άμεση μείωση του ερυθήματος των αγγειακών βλαβών μετά από μόλις μία εφαρμογή του Remescar για Ευρυαγγείες, σε σημαντικό αριθμό ασθενών. Η μοναδική σύνθεση του βασισμένη στην τεχνολογία Microlens Coated Crystals προσδίδει στο δέρμα λεία εμφάνιση και με λιγότερες ατέλειες.

Χάρη στις δραστικές του ιδιότητες το Remescar για Ευρυαγγείες δυναμώνει τους φλεβικούς ιστούς και μειώνει τον δυσχρωματισμό του δέρματος που προκαλείται από τις ευρυαγγείες, με αποτέλεσμα τη δραστική μείωσή τους.

Τεχνολογία

Το Remescar για Ευρυαγγείες είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα μέσω του σχηματισμού ενός αδιαπέραστου φιλμ μακράς διαρκείας που καλύπτει πλήρως την πάσχουσα περιοχή επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει- με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποκατάστασή της. Αυτός ο λεπτός και διακριτικός φραγμός έχει ευεργετικές ιδιότητες.

Το προϊόν αναστέλλει την καταστροφή των αγγείων και ενσωματώνεται άριστα στο λιπιδικό στρώμα του δέρματος χάρη στα φωσφολιπίδια που περιέχει.

Επιπρόσθετα, το Remescar για Ευρυαγγείες προστατεύει και παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και δομική προστασία έτσι ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία νέων αγγείων, να μειώνεται το ερύθημα των υφιστάμενων αγγειακών βλαβών και να βελτιώνεται η μικρο- κυκλοφορία ( του αίματος) στην πάσχουσα περιοχή.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ιδιοτήτων το Remescar για Ευρυαγγείες ενισχύει και βελτιώνει την εμφάνιση της επιφάνειας του δέρματος.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Ιατροτεχνολογικό Προϊόν

Αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες

Αναστέλλει τη δημιουργία νέων αγγείων

Δρα μέσω του σχηματισμού ενός αδιαπέραστου φιλμ σιλικόνης

Προσδίδει άμεσα ορατά αποτελέσματα

Προσφέρει δομική προστασία στα τοιχώματα των αγγείων

Βελτιώνει τη μικρο- κυκλοφορία του αίματος

Ενδυναμώνει το δέρμα και προσδίδει σε αυτό λεία εμφάνιση με λιγότερες ατέλειες.

Καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.