Korres After Sun Προσώπου & Σώματος με Ελληνικό Γιαούρτι, 150ml
Κωδικός: 120018
Barcode: 5203069038471
Βάρος Συσκευασίας: 223gr
Εξαντλημένο
Korres After Sun Προσώπου & Σώματος με Ελληνικό Γιαούρτι, 150ml
Korres After Sun Προσώπου & Σώματος με Ελληνικό Γιαούρτι, 150ml

Korres After Sun
Προσώπου & Σώματος με Ελληνικό Γιαούρτι

ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ AFTER-SUN ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Μετά την έκθεση στον ήλιο

5,07Fl. Oz. 150mL

Με αληθινό βρώσιμο γιαούρτι

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμες την κοκκινίλα (ερύθημα) και την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου εμφανίζουν εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.

Γιαούρτι:

Χάρη στην υψηλή βιολογική του αξία, το Γιαούρτι έχει ευεργετική δράση για τον οργανισµό. Επιπλέον αποτελεί εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό, γεγονός που αποδεικνύεται από την ιδιαίτερα διαδεδοµένη παραδοσιακή του χρήση µετά την έκθεση στον ήλιο. To βρώσιμο Γιαούρτι, με τη βελούδινη, ελαφριά υφή του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά ωφελεί ιδιαιτέρως την επιδερμίδα. Xάρη στη δροσιστική και αναπλαστική του δράση, καταπραΰνει άµεσα το ερύθηµα [κοκκινίλα] και την αίσθηση καψίµατος. Ως φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταµινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερµίδας, καταπραΰνοντας άµεσα περιοχές µε έντονη ξηρότητα. Η λακτόζη και οι πρωτεΐνες αναδοµούν και θρέφουν την επιδερµίδα, ενώ τα ιχνοστοιχεία και οι βιταµίνες [ασβέστιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, βιταµίνες Α, Ε, D, Β2 και Β12] παρέχουν σηµαντική αντιοξειδωτική προστασία.

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε στο πρόσωπο και το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε 2-3 φορές σε ερεθισμένη επιδερμίδα. Για περισσότερη δροσιά διατηρήστε το προϊόν στο ψυγείο.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟ

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069017841, 5203069038471
Προϊοντική Σειρά Korres Αντηλιακά
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.