Korres Aftershave Balm με Vetiver Πράσινο Τσάι και Κέδρο, 125ml
Κωδικός: 112663
Barcode: 5203069041914
Βάρος Συσκευασίας: 194gr
Εξαντλημένο
Korres Aftershave Balm με Vetiver Πράσινο Τσάι και Κέδρο, 125ml
Korres Aftershave Balm με Vetiver Πράσινο Τσάι και Κέδρο, 125ml Korres Aftershave Balm με Vetiver Πράσινο Τσάι και Κέδρο, 125ml

VETIVER ROOT/ GREEN TEA / CEDARWOOD

Aftershave balm

4,23Fl. Oz. 125mL

__

Μη λιπαρό γαλάκτωμα για τη φροντίδα μετά το ξύρισμα

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Με την απόσταξη των μακριών ριζών του Vetiver, παραλαμβάνουμε ένα αιθέριο έλαιο με ζεστό, πλούσιο άρωμα που προσομοιάζει αυτό εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Η ευωδιά αυτή είναι γνωστή ως το ‘Λάδι της Ηρεμίας’ στην Ινδία.

Το Πράσινο Τσάι προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση – ένα αρωματικό μείγμα που ‘ξυπνά’ την επιδερμίδα και αποτελεί πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού.

Ο Κέδρος της οροσειράς του Άτλαντα, αιωνόβιο δέντρο που ενδημεί σε μεγάλα υψόμετρα, παράγει ξύλο περιζήτητο από την αρχαιότητα, λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητας και της ευωδιάς του. Το ζεστό άρωμά του τονώνει τις διαθέσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.

Vetiver Root:

Με την απόσταξη των μακριών ριζών του τροπικού αυτού αγρωστώδους, παραλαμβάνουμε ένα αιθέριο έλαιο με ζεστό, πλούσιο άρωμα που προσομοιάζει αυτό εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Η ευωδιά αυτή είναι γνωστή ως το ‘Λάδι της Ηρεμίας’ στην Ινδία.

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό μετά το ξύρισμα. Χρησιμοποιήστε δύο έως τρεις φορές την ημέρα σε ερεθισμένη επιδερμίδα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Με Ζεστό, Πλούσιο Άρωμα, προσφέρει Αναζωογονητική Αίσθηση, τονώνει τις Διαθέσεις & χαλαρώνει το Πνεύμα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069041914
Προϊοντική Σειρά Ανδρική Φροντίδα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.