Korres Aftershave Balm Mountain Pepper With Bergamot & Coriander, 125ml
Κωδικός: 129670
Barcode: 5203069050725
Βάρος Συσκευασίας: 189gr
Εξαντλημένο
Korres Aftershave Balm Mountain Pepper With Bergamot & Coriander, 125ml
Korres Aftershave Balm Mountain Pepper With Bergamot & Coriander, 125ml Korres Aftershave Balm Mountain Pepper With Bergamot & Coriander, 125ml

MOUNTAIN PEPPER/ BERGAMOT/ CORIANDER

Γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα

4,23Fl. Oz. 125mL

__

Μη λιπαρό γαλάκτωμα για τη φροντίδα μετά το ξύρισμα

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Η ονομασία Mountain Pepper οφείλεται στην ομοιότητα των μούρων με τους μικρούς καρπούς πιπεριού.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το φρέσκο, αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο των καρπών του θυμίζει μία πιο εκλεπτυσμένη, γλυκιά εκδοχή του αρώματος του λεμονιού. Το Περγαμόντο είναι το φρούτο των αντιθέσεων αφού συνδέεται με την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά της Μεσογείου, παρά το γεγονός ότι ανθίζει το Χειμώνα. Οι γλυκόπικρες νότες που αναδύει, εκπέμπουν ζεστασιά και ζωντάνια. Ο Κορίανδρος, με τον ξυλώδη αρωματικό χαρακτήρα, έχει καταγραφεί στην αρχαιότητα ως ο μυστικός καρπός της αθανασίας, της ευτυχίας και της αγάπης.

MOUNTAIN PEPPER :

To όνομα Mountain Pepper οφείλεται στην ομοιότητα των Μούρων -καρπός του τροπικού δένδρου, Litsea Cubeba- με τους μικρούς καρπούς πιπεριού. Το φρέσκο, αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο των καρπών του δένδρου θυμίζει μία περισσότερο εκλεπτυσμένη, γλυκιά εκδοχή του αρώματος του λεμονιού.

BERGAMOT :

Το Περγαμόντο είναι το φρούτο των αντιθέσεων, γνωστό και ως ο «Πρίγκιπας των Αχλαδιών», συνδεδεμένο με τους ξένοιαστους καλοκαιρινούς, απογευματινούς περιπάτους στους αγρούς της Μεσογείου, παρά το γεγονός ότι το δένδρο ανθίζει το χειμώνα. Οι γλυκόπικρες νότες που αναδύει, εκπέμπουν ζεστασιά, ζωντάνια.

CORIANDER :

Ο Κορίανδρος, με το ξυλώδες αρωματικό προφίλ, έχει καταγραφεί ως ο μυστικός καρπός της αθανασίας, της ευτυχίας και της αγάπης στην αρχαιότητα. Οι Έλληνες τον επαίνεσαν ήδη από πολύ νωρίς, από τη 2η χιλιετία π.Χ., για το εξαίρετο άρωμά του, καλλιεργώντας τον για τη δημιουργία των αρωματικών σκευασμάτων της εποχής, σύμφωνα με γραπτές μαρτυρίες που ανακαλύφθηκαν στην Πύλο.

ΧΡΗΣΗ

Με το ξύρισμα, η επιδερμίδα χάνει πολύτιμη υγρασία και απομακρύνονται τα επιφανειακά κύτταρά της. Για το λόγο αυτό, ακόμα και οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν ανάγκη από τη φροντίδα ενός after shave χωρίς οινόπνευμα.

Απλώστε μετά το ξύρισμα με απαλές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό, ιδιαίτερα σε σημεία που έχουν παρουσιάσει ερεθισμούς.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Μη Λιπαρό Γαλάκτωμα για τη Φροντίδα μετά το Ξύρισμα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069050725
Προϊοντική Σειρά Ανδρική Φροντίδα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.