Korres Argan Oil Post-Colour Conditioner, 200ml
Κωδικός: 157409
Barcode: 5203069075926
Βάρος Συσκευασίας: 257gr
Εξαντλημένο
Korres Argan Oil Post-Colour Conditioner, 200ml
Korres Argan Oil Post-Colour Conditioner, 200ml

Korres Argan Oil Post-Colour Conditioner
Μαλακτική Κρέμα για Μετά τη Βαφή

Μαλακτική κρέμα για μετά τη βαφή εμπλουτισμένη με έλαια argan και Αβησυννίας, εκχύλισμα από δίκταμο και βιταμίνες συμπλέγματος Β, που προσφέρει μέγιστη διάρκεια χρώματος, μεταξένια απαλότητα, ενισχυμένη ενυδάτωση και λάμψη.

Το συστατικό που χαρακτηρίζει τη Νο1 συλλογή βαφών μαλλιών στο φαρμακείο, το έλαιο Argan, γίνεται η βάση της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών μετά τη βαφή για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, στη λάμψη, στην αίσθηση ενυδάτωσης. Σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και μάσκα μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να

  • απομακρύνουν τα υπολείμματα της βαφής,
  • ενυδατώνουν την τρίχα χωρίς να την επιβαρύνουν,
  • ενισχύουν την ένταση και διάρκεια του χρώματος και της λάμψης,
  • χαρίζουν απαλά μαλλιά με υγιή όψη και ελαστικότητα.

Το έλαιο argan, γνωστό ως το «χρυσάφι της ερήμου», είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και φυσικών τοκοφερολών και ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο για το ευχάριστο άρωμά του, την πλούσια, μη-λιπαρή υφή του, αλλά και την ενυδατική, βαθιά θρεπτική δράση. Αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά, ενώ τους χαρίζει μοναδική απαλότητα και λάμψη. Τα έλαια ηλίανθου, ελιάς και jojoba, το complex πολυσακχαριτών, τα εκχυλίσματα από παντζάρι, δίκταμο και μαντζουράνα, πεπτίδια και αμινοξέα από carob tree, πρωτεΐνες και βιταμίνες αναμειγνύονται με το έλαιο argan στις νέες φόρμουλες για να θωρακίσουν το χρώμα, τη λάμψη, την υγιή όψη και απαλή υφή των μαλλιών αμέσως μετά τη διαδικασία βαφής και έως την επόμενη φορά!

 

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069075926
Προϊοντική Σειρά Argan Oil
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.