Korres Μαύρη Πεύκη Lifting Concealer BPC1 10ml
Κωδικός: 131087
Barcode: 5203069065828
Βάρος Συσκευασίας: 22gr
Εξαντλημένο
Korres Μαύρη Πεύκη Lifting Concealer BPC1 10ml
Korres Μαύρη Πεύκη Lifting Concealer BPC1 10ml Korres Μαύρη Πεύκη Lifting Concealer BPC1 10ml

Korres Μαύρη Πεύκη Concealer Ανόρθωση

Korres Μαύρη Πεύκη Concealer μακράς διάρκειας με κρεμώδη υφή, βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες της Μαύρης Πεύκης, που προσφέρει ανόρθωση, λάμψη και αντιρυτιδική δράση. Παράλληλα, καλύπτει μαύρους κύκλους και ατέλειες, εξασφαλίζοντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, η επιδερμίδα φαίνεται λεία, φυσικά λαμπερή και νεανική από την πρώτη κιόλας χρήση. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα Βατόμουρου και σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης (Επιγαλλοκατεχίνη) / Προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητά του. Προλαμβάνει τις βαθιές ρυτίδες και τη χαλάρωση. Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

  • Cross-linked υαλουρονικό οξύ / Γεμίζει αμέσως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, απαλύνοντας την επιδερμίδα. Ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

  • Βλαστοκύτταρα από Βατόμουρο / Πλούσια πηγή φαινολικού οξέως και φλαβονοειδών, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, επιμηκύνοντας το χρόνο ζωής των κυττάρων, ενώ θωρακίζει το δέρμα ενάντια σε βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

  • Γλυκοζίτες από Πράσινο Τσάι / Με εξαιρετικά ισχυρή δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, καταπολεμά τις ρυτίδες, αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου κολλαγεννάση.

  • Anti-Puffiness Multi-Peptide Complex / Συνδυασμός τριών μορίων που προλαμβάνει και καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια, με στοχευμένη δράση κατά του πρηξίματος. To complex συντίθεται από:

  1. Εκχύλισμα Κίτρου που αντιμετωπίζει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών

  2. Φυσικά πεπτίδια που καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύουν τη σύσφιγξη, μειώνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες.


Στο πλαίσιο κλινικής μελέτης, μετά από 8 ώρες εφαρμογής:

  • 100% των γυναικών παρατήρησε φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα
  • 97% των γυναικών παρατήρησε ότι δεν σπάει στις γραμμές
  • 91% των γυναικών επιβεβαίωσε αποτέλεσμα που διαρκεί
  • 94% των γυναικών παρατήρησε συνολικά βελτιωμένη όψη δέρματος

ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΨΗ & ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

H βραβευμένη, best-selling συλλογή αντιγήρανσης Μαύρη Πεύκη επεκτείνεται στο μακιγιάζ - δύο νέα προηγμένα προϊόντα με ισχυρή δράση και μοναδικές ιδιότητες για τέλειο αποτέλεσμα στη λάμψη και στην αντιγήρανση. Με την υπόσχεση σύσφιγξης, ανόρθωσης και λάμψης, τα νέα Μαύρη Πεύκη Foundation και Concealer χαρίζουν στις ώριμες επιδερμίδες ένα αψεγάδιαστο, φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα, καθώς αναστρέφουν τα σημάδια γήρανσης. Μία σειρά μακιγιάζ που συνδυάζει τη στοχευμένη αντιοξειδωτική δράση από τις πολυφαινόλες του δέντρου με προηγμένη τεχνολογία για το πιο φυσικό, λαμπερό τελείωμα - ένα διακριτικό φιλμ που παραμένει αναλλοίωτο, χωρίς να σπάει, για τουλάχιστον 8 ώρες.

Η ΕΡΕΥΝΑ

Η πιο αποτελεσματική λύση φροντίδας της ώριμης επιδερμίδας από την ΚΟΡΡΕΣ για αποδεδειγμένη δράση σύσφιγξης και lifting γίνεται η αφετηρία για τη νέα πολυτελή σειρά μακιγιάζ Μαύρη Πεύκη. Έρευνα του Εργαστηρίου ΚΟΡΡΕΣ απέδειξε ότι το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητά της. Προλαμβάνει τις βαθιές ρυτίδες και τη χαλάρωση, ενώ επιδεικνύει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μέσα από την επιστημονική έρευνα και τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα, η προηγμένη σειρά μακιγιάζ Μαύρη Πεύκη καλύπτει τις ανάγκες του ώριμου δέρματος - σύσφιγξη, ανόρθωση, αντιρυτιδική δράση, λάμψη και αψεγάδιαστη κάλυψη εξαιρετικής διάρκειας. Η σύνθεση του Foundation χαρίζει ένα μεταξένιο τελείωμα και ομοιόμορφη όψη - μικροσφαιρίδια χρώματος ενυδατικής επικάλυψης προσαρμόζονται απόλυτα στο χρώμα του δέρματος, ενώ δημιουργείται ένα σταθερό φιλμ εξαιρετικά διακριτικό και ελαφρύ. Το δέρμα δεν ασφυκτιά, παραμένει απαλό, αποφεύγοντας τη ξηρότητα. Στην περίπτωση του Concealer με εξαιρετικά κρεμώδη υφή, η διαδικασία ανάπτυξης εστίασε στην πρωτοποριακή τεχνολογία light-diffusing pearls, ώστε η επιδερμίδα φαίνεται άμεσα λεία, φυσικά λαμπερή, φωτεινή και νεανική, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, κάλυψη με διάρκεια.

Προσφέρει ανόρθωση, λάμψη & αντιρυτιδική δράση, ενώ παράλληλα καλύπτει μαύρους κύκλους & ατέλειες εξασφαλίζοντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069065828
Προϊοντική Σειρά Μαυρη Πεύκη
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.