Korres Promo Essentials for Men Shower Gel Olive Cedar 250ml & Aftershave Balm 200ml
Κωδικός: 155625
Barcode: 5203069082511
Βάρος Συσκευασίας: 691gr
Εξαντλημένο
Korres Promo Essentials for Men Shower Gel Olive Cedar 250ml & Aftershave Balm 200ml
Korres Promo Essentials for Men Shower Gel Olive Cedar 250ml & Aftershave Balm 200ml

Αφρόλουτροο Κέδρος

Αφρόλουτρο με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς, που καθαρίζει απαλά και θωρακίζει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ η σύνθεση ενισχύεται με τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της ενεργής Αλόης. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Κύρια συστατικά:Με εκχύλισμα φύλλων βιολογικής ελιάς από ελαιώνες της Κρήτης.

Βιολογικό Ελαιόλαδο:Με σημείο αναφοράς τους διάσημους κρητικούς ασημο-πράσινους ελαιώνες, το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών Ε & K και αντιοξειδωτικών, κατατάσσεται στις κορυφαίες ποιότητες παγκοσμίως. Στη νέα συλλογή συνδυάζεται με το τονωτικό εκχύλισμα ΚΟΡΡΕΣ από φύλλα κρητικής Ελιάς, διαμορφώνοντας ένα θρεπτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό φυσικό καλλυντικό μείγμα.

After Shave - Γαλάκτωμα Καλέντουλα & Ginseng :

Το εκχύλισμα από Ginseng διευκολύνει την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας έτσι την υγιή εμφάνιση του δέρματος.
Οι αντισηπτικές ιδιότητες της Καλέντουλας και η στυπτική δράση της Αμαμελίδας προστατεύουν αποτελεσματικά από τους ερεθισμούς.
Η Αλόη και η προβιταμίνη Β5 καταπραΰνουν τη φλόγωση και τις κοκκινίλες και ενυδατώνουν το δέρμα.

Ginseng:Το Ginseng έχει την ιδιότητα να εξαλείφει την αίσθηση της κόπωσης, να αυξάνει την αποδοτικότητα και την ικανότητα συγκέντρωσης, να βοηθά την προσαρμογή του οργανισμού στο άγχος και να αναζωογονεί.
Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν πειραματικά τόσες φορές που πια δεν αμφισβητούνται, ενώ τα τελευταία χρόνια διαπιστώθηκε πως το τζίνσενγκ επιδρά θετικά όχι μόνο όταν λαμβάνεται από το στόμα, αλλά και όταν εφαρμόζεται στο δέρμα.
Έτσι σήμερα με τα εκχυλίσματά του ενισχύεται η δράση προϊόντων που τονώνουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος και συσφίγγουν το δέρμα, βελτιώνοντας, συχνά με τρόπο εντυπωσιακό, την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069082511
Προϊοντική Σειρά Ανδρική Φροντίδα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.