Lierac Sunific 2 Poudre Doree Irisee SPF15 Teinte Με Χρώμα, 3.5gr
Κωδικός: 112533
Barcode: 3508240204372
Βάρος Συσκευασίας: 53gr
Εξαντλημένο
Lierac Sunific 2 Poudre Doree Irisee SPF15 Teinte Με Χρώμα, 3.5gr
Lierac Sunific 2 Poudre Doree Irisee SPF15 Teinte Με Χρώμα, 3.5gr

Lierac Sunific 2 Poudre Doree Irisee SPF15 Teinte Με Χρώμα

Η πρώτη αντηλιακή πούδρα με πινέλο στα φαρμακεία. Αισθησιακή και επιθυμητή, θα αποτελέσει το νέο αντικείμενο ομορφιάς που θα σας συνοδεύει παντού, από την παραλία ως την πόλη. Με ένα μόνο χάδι, η επιδερμίδα προστατεύεται με απόλυτη ασφάλεια, τα σημάδια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος προλαμβάνονται και επανορθώνονται, το μαύρισμα ιριδίζει διακριτικά. Η αντηλιακή σειρά Sunific της Lierac κέρδισε το βραβείο υπεροχής PRIX D'EXCELLENCE DE LA BEAUTE 2013 του Marie Claire.  ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ LIERAC Υπέροχο μαύρισμα με απόλυτη ασφάλεια. Προλαμβάνει και επανορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος (ρυτίδες, χαλάρωση και καφέ κηλίδες). Ιριδίζουσα αντηλιακή πούδρα που με αισθησιακό άρωμα, που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας ως το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς. Με δείκτη SFP15, συνδυάζει τη μέγιστη αντηλιακή προστασία με την προηγμένη τεχνολογία στην αντιγήρανση:

  • Μέγιστης αποτελεσματικότητας σύστημα φίλτρων κατά των ακτίνων UVA/UVB 100% φυσικό, χωρίς χημικά φίλτρα, για απόλυτη προστασία.
  • Σύμπλοκο αντιγήρανσης και κυτταρικής προστασίας με εκχύλισμα από νόνι και βιταμίνη Ε, για δράση κατά των ρυτίδων και κατά της χαλάρωσης που προκαλεί ο ήλιος.

Για θεϊκό μαύρισμα, η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με έλαιο ρούκου. Η ιδανική φροντίδα στην τσάντα σας για να προστατεύεστε καθημερινά από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου. Στην παραλία, εφαρμόστε ομοιόμορφα την πούδρα στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ. Ανανεώνετε κάθε 2 ώρες και πιο συχνά σε περίπτωση εφίδρωσης, μετά το κολύμπι ή αν σκουπιστείτε με πετσέτα. Οδηγίες Χρήσης:1/ Αναποδογυρίστε το πινέλο και ανακινήστε με δύναμη προς τα κάτω.2/ Ανοίξτε το και κατεβάστε το προστατευτικό δαχτυλίδι.3/ Κάντε σταθερές κυκλικές κινήσεις στη πίσω πλευρά της παλάμης για να κατέβει η πούδρα.4/ Απλώστε την πούδρα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ.5/ Ανεβάστε το προστατευτικό δαχτυλίδι και κλείστε. Σε κάθε επόμενη χρήση, επαναλαμβάνετε τις κινήσεις 1, 2, 4 και 5.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lierac
Barcodes 3508240204372
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.