Merck Apaisyl® Bacteo, 30ml
Gel με Αντιβακτηριακή & Επουλωτική Φροντίδα
Κωδικός: 116044
Barcode: 3401543688897
Βάρος Συσκευασίας: 57gr
Εξαντλημένο
Gel με Αντιβακτηριακή & Επουλωτική Φροντίδα
Merck Apaisyl® Bacteo, 30ml
Merck Apaisyl® Bacteo, 30ml

Merck Apaisyl® Bacteo

Όταν το δέρμα τραυματιστεί από κάποια αιτία (χτύπημα, γρατζουνιά, ξύρισμα, αποτρίχωση, κλπ) τα βακτήρια διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα και αυξάνει ο κίνδυνος μόλυνσης. Για το λόγο αυτό το τραυματισμένο δέρμα πρέπει να προστατευθεί και να επουλωθεί με την κατάλληλη φροντίδα. Ενδεικτικές δερματικές μολύνσεις: καλόγηροι, πυοφύτης, παρανυχίδες κλπ.

Το Bacteo Apaisyl® είναι ένα αντιβακτηριακό και επουλωτικό gel με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Προσφέρει επουλωτική αντιβακτηριδιακή φροντίδα για την καταπολέμηση των βακτηρίων (σταφυλόκοκκος και στρεπτόκοκκος) που είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες δερματικές μολύνσεις: μολυσμένα και φλεγμονώδη τραύματα, δερματικό απόστημα, ενδοφυία, παρανυχίδες, πυοφύτες, τσιμπήματα από έντομα κλπ. Δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν προκαλεί τσούξιμο. Για ενήλικες και παιδιά.

Δράση:

Το Bacteo Apaisyl® περιέχει:

Chlorhexidine 0.3%, έναν αντιβακτηριδιακό παράγοντα με ευρύ φάσμα δράσης, που καθαρίζει ανώδυνα το ερεθισμένο δέρμα και το απολυμαίνει αποτελεσματικά. Δρα άμεσα (σε λιγότερο από 5 λεπτά) και ανακουφίζει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Carboxymethyl Chitosan, ένα θαλάσσιο πολυμερές που προσφέρει επουλωτικές και αντικολλητικές ιδιότητες και βοηθά να σχηματιστεί ένα υδροδιαλυτό φιλμ. Αυτό δρα ως εμπόδιο ενάντια στα βακτήρια και στους εξωτερικούς παράγοντες. Βοηθά στην απορρόφηση του προϊόντος από το δέρμα και έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Η σύνθεση του Bacteo Apaisyl® είναι εμπλουτισμένη με αλλαντοΐνη και πανθενόλη που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα και δίνουν αίσθηση φρεσκάδας.

Αποτελεσματικό και καλά ανεκτό: Δερματολογικοί έλεγχοι δείχνουν ότι το Bacteo Apaisyl® είναι πολύ καλά ανεκτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες και παιδιά άνω των 30 μηνών.

Τρόπος Χρήσης: Στην περίπτωση μικρού τραυματισμού του δέρματος καθαρίστε προσεκτικά και καλά την πληγείσα περιοχή, εφαρμόστε το τζελ και μετά έναν επίδεσμο. Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά την θεραπεία. Εφαρμόστε το τζελ 2-3 φορές την ημέρα (πρόσωπο και σώμα). Για ενήλικες και παιδιά. Εάν χειροτερέψει η κατάσταση του τραύματος, επεκταθεί, αλλάξει χρώμα ή αν παρουσιάσετε πυρετό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Προειδοποιήσεις:

Μόνο για εξωτερική χρήση. Να μην καταπίνεται. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή. Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κέντρο δηλητηριάσεων.

Χρήση μόνο σε ενήλικες και παιδιά άνω των 30 μηνών. Μην εφαρμόζετε το Bacteo Apaisyl® σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 30 μηνών. Η εφαρμογή σε παιδιά να γίνεται από έναν ενήλικα.

Ερεθίζει τα μάτια: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. (Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια και τους βλεννογόνους, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό και συμβουλευτείτε ένα γιατρό).

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Σε περίπτωση εκτεταμένου προβλήματος συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Συσκευασία: Σωληνάριο 30 ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apaisyl.gr

Καταπολεμά τα βακτήρια (σταφυλόκοκκος & στρεπτόκοκκος) που είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες δερματικές μολύνσεις, Χωρίς Οινόπνευμα – Δεν προκαλεί τσούξιμο, Για ενήλικες & παιδιά.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.