Nestle ΝΑΝ 2 Optipro, 800gr
Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας με Μοναδικό Μίγμα Πρωτεϊνών
Κωδικός: 104632
Barcode: 7613035652811
Βάρος Συσκευασίας: 1148gr
Εξαντλημένο
Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας με Μοναδικό Μίγμα Πρωτεϊνών
Nestle ΝΑΝ 2 Optipro, 800gr
Nestle ΝΑΝ 2 Optipro, 800gr

Nestle ΝΑΝ 2 Optipro

Το NAN® OPTIPRO® 2 είναι ένα γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σχεδιασμένο για 6 μηνών και πάνω ως το γαλακτούχο στοιχείο της διατροφής τους.

Το NAN® OPTIPRO® 2 παρέχει στο μωρό σου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για τη σωστή του ανάπτυξη.

OPTIPRO®, ένα μοναδικό μίγμα πρωτεϊνών που προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα και ποιότητα πρωτεϊνών για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού.

Ενεργείς καλλιέργειες bifidus BL που φυσιολογικά υπάρχουν στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.

Πολύτιμα λιπαρά DHA & ARA, δύο απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο μητρικό γάλα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ

Nestle ΝΑΝ 2 Optipro Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας με Μοναδικό Μίγμα Πρωτεϊνών, 800gr -0

* Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών bifidus BL, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.

** Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

*** Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Εάν ο παιδίατρος σας συστήσει την εισαγωγή νέων τροφών νωρίτερα, μειώστε την πρόσληψη γάλακτος αντίστοιχα.

Nestle ΝΑΝ 2 Optipro Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας με Μοναδικό Μίγμα Πρωτεϊνών, 800gr -1

Σημαντική Υπενθύμιση: Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Ιδανικό από τον 6ο Μήνα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Nestle
Barcodes 7613033089855, 7613035652811
Προϊοντική Σειρά Optipro
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.