Nestle Nan 4 Optipro, 400gr
Κωδικός: 100164
Barcode: 7613034832566
Βάρος Συσκευασίας: 595gr
Εξαντλημένο
Nestle Nan 4 Optipro, 400gr
Nestle Nan 4 Optipro, 400gr

Nestle NAN 4 Optipro

Στην ηλικία των 2 ετών και πάνω τα παιδιά μαθαίνουν να τρέχουν, να χοροπηδάνε, να ανεβαίνουν σκάλες, να οδηγούν ποδήλατο... κάθε μέρα εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους! Γι' αυτό και χρειάζονται, ανά κιλό σώματος, πάνω από τη διπλάσια ενέργεια που χρειάζεται ένας ενήλικας1-2.

Την ίδια στιγμή μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς αυξάνοντας το ύψος και το βάρος τους ενώ χτίζουν τους μύες, τα οστά και τα δόντια τους3.

Το νέο ΝΑΝ® 4 με Protect Build είναι ένα ρόφημα γάλακτος, ειδικά μελετημένο να παρέχει στο παιδί σας από το δεύτερο χρόνο όλη την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται4.

Ενέργεια για μάθηση και παιχνίδι
Το νέο ΝΑΝ® 4 περιέχει ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β που βοηθούν στο μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην απελευθέρωση ενέργειας από τις τροφές4.

Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια σωστή ανάπτυξη
ΣΙΔΗΡΟΣ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟ για φυσιολογική πνευματική ανάπτυξη
ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α & C για φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Μία μερίδα ΝΑΝ® 4 καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των παιδιών σε θρεπτικά συστατικά με βάση την ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα5.

1 γεύμα ΝΑΝ® 4 240ml:

Nestle Nan 4 Optipro, 400gr-0

(RDA=Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα)

Επιπλέον το ΝΑΝ® 4 είναι εμπλουτισμένο με ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ BIFIDUS που φυσιολογικά υπάρχουν στην εντερική χλωρίδα.

Προστασία των οστών και των δοντιών
Το νέο ΝΑΝ® 4 είναι εμπλουτισμένο με ΑΣΒΕΣΤΙΟ και ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, δύο σημαντικά συστατικά για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών4.

Πολύτιμα λιπαρά για την ηλικία τους.
Το νέο ΝΑΝ® 4 περιέχει ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ και ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας4.

Κατάλληλο για: Mois-24-24

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ, ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ, ΛΑΚΤΟΖΗ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ (ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΡΟΥΚΙΚΟ ΟΞΥ, ΕΛΑΪΝΗ ΦΟΙΝΙΚΛΕΙΟΥ, ΕΛΑΙΟ MORTIERELLA ALPINA ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ARA). ΟΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ: ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ, ΚΙΤΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΚΙΤΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΚΙΤΡΙΚΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ, ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΚΑΛΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΘΕΙΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε, ΘΕΙΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΑΛΑΤΟΒΑΚΙΛΛΩΝ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α, ΠΑΝΤΟΘΕΝΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΡΡ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ BIFIDUS, ΘΕΙΙΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2, ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12, ΒΙΟΤΙΝΗ, ΙΩΔΙΟΥΧΟ ΚΑΛΙΟ, ΣΕΛΗΝΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ.

Για να παραμείνουν αναλλοίωτες οι ενεργείς καλλιέργειες bifidus, θα πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό (40o C), προτού προσθέσετε τη σκόνη.

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολοθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού.

IOM - Institute of Medicine of the National Academies: Dietary reference intakes for energy, carbohydrate, fiber, fat, fatty acids, cholesterol, protein, and amino acids. The National Academies Press, Washington DC 2002/2005.

D-A-CH Referenzwerte fur die Nahrstoffzufuhr. Umschau 2000.

WHO Child Growth Standards 2006.

Στα πλαίσια ενός υγιεινού τρόπου ζωής και μίας ισορροπημένης διατροφής.

Ρόφημα γάλακτος, ειδικά μελετημένο να παρέχει στο παιδί σας από το δεύτερο χρόνο όλη την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Nestle
Barcodes 7613034832566
Προϊοντική Σειρά Optipro
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.