Nuxe Promo My Beauty Collection Travel Set, 5τμχ
Κωδικός: 157478
Barcode: 3264680010989
Βάρος Συσκευασίας: 477gr
Εξαντλημένο
Nuxe Promo My Beauty Collection Travel Set, 5τμχ
Nuxe Promo My Beauty Collection Travel Set, 5τμχ

Nuxe Promo My Beauty Collection

Nuxe Reve De Miel Gel Nettoyant et Demaquillant Απαλό Gel Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ 15ml

Για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ προσώπου. Ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Βαση καθαρισμού φυτικής προέλευσης που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και διατηρεί το υδρολιπιδικό φίλμ.

Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Ιδανικό για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Μέλι και εκχυλίσματα φρούτων καθαρίζουν με ήπιο, φυσικό τρόπο την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την θρέφουν σε βάθος αφήνωντάς την απαλή με αίσθηση φρεσκάδας.

Nuxe Prodigieuse Creme Ενυδατική Κρέμα για Λαμπερό & Ξεκούραστο Δέρμα, Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες 15ml

Ενυδατική κρέμα με μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία. Η επιδερμίδα ανακτά την χαμένη λάμψη και δείχνει ξεκούραστη. Για κανονικό και μικτό δέρμα.

Μια ενυδατική κρέμα και την αναζωογόνηση που αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα στην κανονική μικτή επιδερμίδα και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, την κύρια αιτία της γήρανσης του δέρματος.

Nuxe Huile Prodigieuse Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο/Σώμα/Μαλλιά 10ml

Ενυδατικό και αντιγηραντικό ξηρό έλαιο προσώπου, σώματος και μαλλιών. Πλούσιο σε φυσικά έλαια και σε βιταμίνη Ε. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία. Το πρόσωπο και το σώμα σας μένει απαλό και μεταξένιο. Τα μαλλιά σας είναι απαλά και λάμπουν από υγεία.

Το 97,8% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης, εκ των οποίων ένας μοναδικός συνδυασμός 30% πολύτιμων φυτικών ελαίων (borage, βαλσαμόχορτο, γλυκό αμύγδαλο, καμέλια, φουντούκι και macadamia) και βιταμίνης Ε που θρέφει, αναδομεί και απαλύνει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σε ένα μόνο βήμα. Χωρίς συντηρητικά. 

Ανακαλύψτε επίσης το Huile Prodigieuse OR με ιριδίζοντα μικροσωματίδια για διακριτική λάμψη.

Nuxe Reve De Miel Cream Mains Et Ongles Κρέμα για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα Χέρια 15ml

Επανορθώνει την επιδερμίδα, αναπληρώνει τα λιπίδια και ενυδατώνει σε βάθος.

Μη λιπαρή θρεπτική κρέμα χεριών-νυχιών, που ενυδατώνει και ανακουφίζει τα ξηρά ή και ταλαιπωρημένα χέρια και νύχια, ενώ προστατεύει από τα ορατά σημάδια της γήρανσης του δέρματος.

Prodigieux Huile de Douche Shower Oil Αφρόλουτρο Σώματος 30ml

Καθαρίζει αφήνοντας μεταξένια αίσθηση ιριδίζον τελείωμα και ντελικάτο άρωμα.Ένα μυθικό άρωμα και μια μοναδική υφή για μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης.Καθαρίζει απαλά κάνοντας πλούσιο μεταξένιο αφρό.

Το νέο αφρόλουτρο της Nuxe, με το μυθικό άρωμα Huile Prodigieuse.

Μετατρέψτε το ντουζ σας σε μια απολαυστική εμπειρία.

Περιέχει 91,9% συστατικά φυτικής προέλευσης. Χωρίς paraben.

Σωληνάριο 30ml

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.